Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

ODGOVORNO BIRANJE KANDIDATA

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

ODGOVORNO BIRANJE KANDIDATA

Isti hrvatski političari kontinuirano se kandidiraju i za sljedeće parlamentarne izbore u RH. Programe po kojima su izabrani nisu ispunili, a već sada najavljuju kandidaturu i za sljedeće izbore. Bez srama, hoće nagrade za neuspjehe i u sljedećem mandatu. Ukoliko im hrvatski narod da svoj glas, onda će biti očito da su hrvatski narod pretvorili u inertnu masu.

Posljedica njihove dosadašnje vladavine u Republici Hrvatskoj je opadanje nataliteta, neobrađena polja, uništenje industrijske proizvodnje, droga kojom potencijalni porobljivači truju građane Republike Hrvatske i destimuliranje Hrvata u emigraciji za povratak u domovinu. Hrvati imaju ili su imali more koje ne iskorištavaju, naprotiv, daju to more u zakup, ili pak dijelove mora skoro pa ne znaju obraniti od grabežljivih susjeda, očito uz pomoć nekih svjetskih posrednika. Ako vam netko uzme polja i more i poruši tvornice, isti vam ne dozvoli pravo na rad, najdirektnije pravo na život.

Hrvatski narod navedene posljedice mora vidjeti kao najveće probleme i više ne dozvoljavati ponižavanje i gašenje života u Hrvatskoj. Mora se konačno odreći robovske tradicije iz prošlih stoljeća tako da ubuduće odgovorno bira pojedince, svoje najbolje predstavnike, koji su to zaslužili po svojoj biografiji i djelima.

Neka ovu preporuku hrvatski narod shvati krajnje ozbiljno i neka se ne da kupiti dva dana prije izbora nekim mrvicama, povišicama ili nekim obećanjima, jer navedeni pomoću svojih varki i kada bi htjeli nemaju više što dati. Dakle, hrvatski narod mora izabrati najbolje pojedince koji će spriječiti daljnje propadanje hrvatske zajednice.

Propagandom kao i do sada pa tako i za ove parlamentarne izbore, narod uvjeravaju, što od pojedinaca na ulici možete čuti, kako nema šanse da netko drugi iz opozicije pobjedi kojoj i ti isti pojedinci pripadaju. Hrvatski narod za pobjedu na parlamentarnim izborima nema razloga precjenjivati one koji mogu služiti kao opomena, ne smije im dozvoliti da ga iscrpljuju oni koji nemaju snage i koji su doista slabi, kojima ostaje samo lukavost koja ne zaslužuje nikakvu pažnju osim sažaljenja.



Zagreb-Zadar, 16. listopada 2011. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


Post je objavljen 16.10.2011. u 16:07 sati.