Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Danas nam je divan dan, divan dan

I peta godina je prošla, bodove smo zbrajali u tajnosti, manipulacije uspješno izbjegli. Budžet nikad manji, svjetla nikad bljeđa, zato brzo preskačemo na dodjelu nagrada najistaknutijim pojedincima!

Kategorija: najkomentatorica


Kategorija: najkomentar

Ženska me stavila u istu rečenicu s Martinom Lutherom Kingom i Marijom Terezom.

Ako dobitnice žele, šaljem isprintanu povelju na finom papiru za nakeljit na zid.

Šima uz naslov najkomentatorice nosi i titulu najAVONdobavljačice svih vremena. Kako bi mi frizura bila u skladu s (relativno friškim) renomeom bloga, jednom godišnje bih preko Šime naručio Avonov vosak-gel. Negdje prošle jeseni poslala mi je mail s napomenom HITNO: izgleda da se gel povlači iz prodaje, sad je na akciji (19 kn), dal da mi uzme koji komad? Velim ja, uzmi 10. Zove ona telefonom, jesam li se zabunio. Ma kakvi, to je jedan jedini, naruči sve. I stigla meni cijela kutija. Kako trošim jedan i pol godišnje, to mi je za do 2018. A kako Šima ozbiljne konkurencije nema, proglašavam je najkomentatoricom dok god ne potrošim sve avonove gelove.



Onda ćemo opet početi brojati. Možda do tad postanem tak kul da ću imati i nekog pomoćnika, pripravnika. Koji će mi tipkati postove i zbrajati bodove.

Osim dobitnicama, hvala i svima ostalima. Čitajte, komentirajte, pišite. Možemo riješiti sve, možemo popraviti sve. Svijet je naš! Moj, zapravo, al dobro... ostavit ću vam mrvice ;) dam vam Australiju.




Post je objavljen 15.10.2011. u 21:02 sati.