Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

VODOVOD d.o.o. Zadar

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

VODOVOD d.o.o. Zadar

Rekord gubitka vode

U vodovodnom sustavu Zadarske županije gubitak vode je 68 posto što je iznad državnog prosjeka od 48 posto. Tako je naprimjer u Rijeci gubitak vode 20 posto, a u Međimurju 8 posto, dok je europskim zemljama Njemačkoj i Nizozemskoj tri i dva posto. Jedina zemlja iz Europske unije koja ima veći gubitak vode od Hrvatske je Bugarska s 50 posto gubitaka.

I gle čuda, predsjednik nadzornog odbora Vodovoda je Željko Lončar kojega radnici ovih dana optužuju za uništenje tvornice Viniplastike u Zadru i Regionalne veletržnice u Benkovcu u kojima je također obnašao funkciju predsjednika nadzornog odbora.

Isti je i predsjednik Upravog vijeća Županijske uprave za ceste Zadarske županije gdje je Državni ured za reviziju utvrdio da u poslovnim knjigama nije evidentirana suglasnost za zaduženje u svrhu građenja i rekonstrukcije županijskih i lokalnih cesta u iznosu 12.398.968,00 kuna.

Žitelji Zadarske županije strahuju da i zadarski vodovod ne zadesi ista sudbina kao i tvornicu Vinilplastike i Regionalne veletržnice.

Poslano

1. Predsjedniku Hrvatske
2. Vladi Republike Hrvatske
3. USKOK-u



U Zadru, 15. listopada 2011. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR



Post je objavljen 15.10.2011. u 14:25 sati.