Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Pioniri sve bolji, limači i zagići polovično

Preživjevši težak početak sezone pioniri Dubrave zasukaše rukave i počeše vrijedno skupljati bodove. Nakon Segeste i HAŠK je kapitulirao pred ljubičastima. Mladi su vrlo uigrano, nadahnuto i dominantno završili utakmicu rezultatom 0:4, a zgoditke su postigli Galić, Čibarić, Marki i Zadro. Njihove starije kolege uz pomoć dvojca iz 98. godišta pobijedili su 1:2. Uzlaznom putanjom na tablici obje su momčadi na polovici polusezone dosegle 7. mjesto, što ih je lansiralo na 6. poziciju zbirne tablice. Super odlično! Čestitamo!
Limači i zagići su svoju prvu utakmicu u gotovo zimskim uvjetima odigrali u subotu na Klaki. U goste su im stigli prijatelji iz Gajnica. Naši mlađi limači na teren su istrčali bez nekolicine standardnih igrača i tek sa jednom zamjenom pa je teško bilo išta pozitivno očekivati. No, iako se dobar dio prvog poluvremena igralo uglavnom na polovici ljubičastih, naši mališani odlično su se držali pa i opasno prijetili. Pogotkom Urbana u drugom poluvremenu počelo se nazirati veliko iznenađenje u ljubičastom. Utakmica je riješena u doslovno posljednjim minutama. Samo pet minuta prije kraja Ponikve su izjednačile, a nešto kasnije Crnobrnja je stavio točku na ovu predobru partiju naših limača. Bravo, bravo! Ovime smo se malo odvojili od začelja kolone.
To jutro pobjedu su ostvarili i momci 03. godišta – 4:0 - što ih i nakon 5. kola čvrsto drži na 3. mjestu tablice. Limači 01. izgubili su 2:6 pa su na žalost i dalje posljednji, a poraz su pretrpjeli i zagići 04. - 1:4. Pobjednicima čestitke, a poraženima glavu gore, idemo dalje!


Post je objavljen 10.10.2011. u 12:49 sati.