Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineistra11

Marketing

Škegro tvrdi da je rješenje Hanfe doneseno iz osvete

U vezi ulaganja u povezana društva, Tomislav Matić kaže kako nije jasno je li Metronet povezano društvo Quaestus Nekretnina, o čemu Quaestus nije unatoč dvama zamolbama dobio stav Hanfe. Međutim, čak i da je riječ o povezanom društvu, zakon i kodeks HGK ne brane ulaganja u njih, kaže Matić. Na pitanje o financijskoj šteti zbog jednogodišnje zabrane rada Quaestus Investa, Borislav Škregro je odgovorio da će izostati naknada za upravljanje od šest milijuna kuna i da će sedam zaposlenih biti bez posla.

Zamoljen za komentar Škregrinih tvrdnji, predsjednik Uprave Hanfe Ante Samodol kazao je da Škegro nije vjerodostojan jer je najprije tvrdio da nije bio u Hanfi, a zatim da je ipak bio 31. siječnja ove godine. Najveći problem Hanfe sa Škegrom, kaže Samodol, bili su njegovi zahtjevi za, kako je rekao, "ilegalnom komunikacijom". Samodol kaže stanovi Rijeka da ga je Škegro unatoč njegovim uputama da se komunikacija Hanfe i Quaestusa mora voditi u pisanoj formi, nebrojeno puta pokušavao dobiti preko raznih posrednika.

Samodol dodaje da se ne želi s njim nadmetati u objašnjavanju dijelova rješenja, jer se to radi na Upravnom sudu. "Škegro zanemaruje dvije ključne stvari, a ja ću ih reći kad dođe vrijeme. Čuvam to za sud ili Sabor", kaže Samodol, ne želeći reći o čemu se radi.


Post je objavljen 10.10.2011. u 10:45 sati.