Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paziovo

Marketing

Callan metoda učenja engleskog i prirodni pristup učenja njemačkog jezika za početnike i napredne za 295kn umjesto 1.400kn

Biti će organizirani i dodatni, besplatni sati nedeljom uvečer - happy hours za sve polaznike jezične radionice tijekom trajanja ponude. Ovi sati obuhvaćaju prikazivanje filmova i glazbene slušaonice uz diskusiju na odbaranom jeziku.
Korisnici se trebaju javiti najkasnije 7 dana nakon kupnje na mail aurora.centar@gmail.com.
Minimalan broj polaznika kako bi se oformila skupina je 6,a maksimalan je 9 što omogućava kvalitetan rad i maksimalnu posvećenost profesora svakom od polaznika.
Nastava će se održavati vikendom, u jutarnjim i popodnevnim terminima. Točne termine možete pogledati na linku Ponuda Dana facebook.
Po završetku tečaj engleskog i njemačkog, polaznici na zahtjev dobiju certifikat o završenom tečaju, a ukoliko završe oba tečaja, početni i napredni, njihov certifikat vrijedi kao potvrda A1 znanja, odnosno odslušanih 60 sati.
Polaznici ostvaruju dodatni popust od 10% na sve usluge Aurora Centra za poslovne usluge i promociju. Nalazimo se u centru grada, naša adresa je Martićeva 67/4.


Post je objavljen 07.10.2011. u 08:50 sati.