Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugakineziologarijeke

Marketing

SVEČANA DODJELA PRIZNANJA KINEZIOLOZIMA HRVATSKE

Ovim putem želimo Vas obavijestiti o svečanoj dodjeli priznanja zaslužnim kineziolozima Hrvatske koja će biti održana dana 25. studenoga 2011. godine u Karlovcu.
Svečana dodjela priznanja održava se sukladno čl. 55. Statuta HKS-a kao i odredbama Pravilnika o dodjeli priznanja kineziolozima Hrvatske.
Priznanja se dodjeljuju kineziolozima i Udrugama kineziologa. Priznanja se mogu dodijeliti i drugim osobama i institucijama, koji zaslužuju javno priznanje.
Priznanja se mogu dodijeliti za dugogodišnji rad i trajan doprinos razvoju tjelesne i zdravstvene kulture u cijelosti; za posebna ostvarenja u znanstveno istraživačkom radu i trajan doprinos razvoju znanstvene misli i znanstvenim osnovama kineziologije; za dugogodišnji stručni rad i trajan doprinos razvoju i afirmacijama Hrvatskog kineziološkog saveza.
Priznanja koje se dodjeljuju su slijedeća:
I. Zaslužni kineziolog s poveljom za životno djelo i novčanu nagradu koju za svaku godinu utvrnuje Upravni odbor, godišnje se može dodijeliti najviše tri priznanja (minimum 30 godina radnog staža na poslovima kojima se ostvaruju uvjeti za stjecanje priznanja);
II. Zahvalnica za dugogodišnji rad sa zlatnom značkom, a godišnje se može dodijeliti najviše sedam nagrada (minimalno 20 godina staža)
III. Diploma sa zlatnom značkom, a godišnje se može dodijeliti najviše deset nagrada (minimalno 10 godina staža)
Priznanja se dodjeljuju na osnovu prijedloga: Udruga kineziologa, pojedinaca i Upravnog odbora
Hrvatskog kineziološkog saveza. Svi predlagači moraju osigurati prethodnu suglasnost Udruge u kojoj kandidat djeluje.
Prijedlog priznanja mora se dostaviti u pisanom obliku i sadržavati slijedeće:
a) Životopis (obvezno navesti godine radnog staža)
b) mišljenje Udruge kineziologa (o radnim, stručnim i moralnim karakteristikama kandidata)
c) mišljenje Zajednica športskih udruga
Prijedlozi se upućuju Upravnom odboru, a konačnu odluku, temeljem prijedloga Komisije, donosi Upravni odbor.
Prijedlozi za dodjelu priznanja zaprimat će se na adresu Hrvatski kineziološki savez – Upravni odbor, Zagreb, Horvaćanski zavoj 15 i to najkasnije do 28. listopada 2011. godine. Molimo sve predlagače da dostave sve potrebne podatke o kandidatima odnosno kontakt osobe s adresama i broj
telefona, te e-maila radi lakše komunikacije.
Nakon donošenja odluke o dodjeli priznanja ista će biti objavljena na Internet stranici Hrvatskog kineziološkog saveza (www.hrks.hr), a svim predlagačima i nagrađenima biti će upućene pisane obavijesti.


Post je objavljen 04.10.2011. u 21:02 sati.