Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

Obećano - izvršeno!

U jednom od postova pisanih početkom 2011. godine najavljivali smo adaptaciju prostora MO-a Vrvari u Musaležu, a za potrebe kvalitetnijeg rada djece upisane u stolnoteniski klub Poreč. Adaptacijom je bilo potrebno urediti prostor na katu postavljanjem gipsanih ploča, te tako uređen spušteni strop zadržavao bi toplinu u zimskim mjesecima. Isto tako bilo je potrebno poboljšati neonsku rasvjetu, te osigurati dodatne grijalice.

Prošle je sedmice obrt za građevinarstvo Vemar iz Poreča izvršio potrebne preinake sukladno potrebama polaznika škole stolnog tenisa. Izrađen je spušteni gipsani strop površine 48 m2, postavljena je neonska fluorescentna rasvjeta, ofarbane su noseće drvene grede iznad stubišta te popravljena stolarija prozora. Sveukupna investicija stajala je 17.736,60 kuna s pdv-om.

Sredstava za obnovu osigurana su amandmanom na proračun za 2011. godinu (amandman vijećnika R. Velenika - Prijedlog Proračuna Grada Poreča - Parenzo za 2011. godinu i Projekcije za 2012. i 2013. godinu - I. čitanje).

Kako je bilo i kako izgleda sada...

Stolni obnova 1
Prije adaptacije...

Photobucket
Nakon adaptacije

Photobucket
Nakon adaptacije

Ukoliko želite školarce upisati u školu stolnog tenisa koja se održava u prostorima MO-a u Musaležu, možete se obratiti Damiru Vidoviću - treneru na telefon: 091/787-7-127

Službeno potvrđujem da je raspisan natječaj za obnovu zgrade stare škole u Vrvarima za potrebe dječjeg vrtića.


Post je objavljen 02.10.2011. u 22:57 sati.