Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rusalka

Marketing

Šeherezadina papučica (10), kratka priča

Photobucket
photo by rU



Šeherezadina papučica (10), kratka priča

O, nema većeg sladokusca od mene ... rekao je pohlepno zagrizavši zalogaj baklave. Slatki mu se sirup zacakli na bradi i brkovima a Ona se zapita kakvu to nezasitnu glad pokušava zasititi taj sladokusac. Uhvativši njezin pogled, On se nasmija i ružičastim jezikom senzualno obliznu pune usne.

Ni većeg sladokusca, ni većeg proždrljivca ... nasmija se i Ona.
No, ako si utažio glad, mogli bismo nastaviti s pričom:

Možda su već i stoljeća prohujala ... s gorčinom je pomislio Zefir zatočen u boci. Ako me netko sad i izbavi iz zatočeništva, bit će prekasno.

Gorčina pri pomisli da je Yasmina nekoga ljubila, nekomu djecu rađala, da je cvjetala i starila uz nekoga drugog, bila je nepodnošljiva.

Kad ga je Stvoritelj zatočio u bocu Zefir se zarekao da će onoga tko ga iz boce izbavi bogato nagraditi, no kako je vrijeme prolazilo a izbavitelj se nije pojavljivao, u Zefiru je rastao bijes. Tama u kojoj je čamio zažarila se poput užarenog ugljevlja od žestine njegova bijesa. A tada Zefir u toj žarkoj tami nasluti tračak bijele svjetlosti. Nečija je ruka podigla bocu u kojoj bijaše zatočen, nečiji su prsti počeli odvrtati poklopac boce ...

Ha ha ha ... nasmija se Slušatelj.
Netko će se lijepo provesti kad bijesni Zefir nahrupi iz svoje staklene tamnice ...

(nastavak slijedi)

... uz ispriku čitateljima zbog kratkoće nastavka. Ovih sam dana bila u priličnoj strci.

No, vikend je pred nama pa će biti vremena da priču konačno dovršim.







Post je objavljen 07.10.2011. u 07:01 sati.