Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Nije vrat nego šija ili za koga ću glasovati

'Kukuriku' koalicija nam je u svom „Planu 21“ (što nije 22 pa bi bila Kvaka 22) u stilu petogodišnjih planova iz vremena obnove ratom razrušene zemlje (mislim na Jugoslaviju) podastrla popis svojih želja i planova kako izvući iz govana Lijepu našu ako osvoje vlast. Problem je samo u tome što nije objasnila kako će to ostvariti.

I još se nije 'osušila tinta' na „Planu 21“, a evo nam planova i želja stranke koju predvodi Jadranka Kosor, kooptirana u CK i proglašena od strane DrIve generalnim sekretarom 'stranke opasnih namjera'. Taj popis planova i želja za sada se još nije pojavio na internetu, osim kao prilog komentarima dežurnih kolumnista, no nije ni potrebno. Zašto? Zato jer se njegov sadržaj može iščitati i u „Planu 21“. Pitanje je, je li HDZ čekao objavu „Plana 21“ da ga prepiše, pa malo kozmetički revidiranog objavi kao svoj ili pak je 'Kukuriku' koalicija imala 'krticu' u redovima HDZ-a te se uspjela dokopati njihovog plana. Kako ima mlađu ekipu vičniju internetu uspjela je, također uz prilagodne kozmetičke zahvate, objaviti popis želja prije 'metuzalema' iz HDZ-a.

I dok se koalicija zvana 'kukuriku – savez za promjene' (koga ili čega?) uglavnom 'čvrsto opredjeljuje' da će učiniti to i to, 'mala od kužine' u ime 'stranke opasnih namjera' nabraja što 'oni hoće'. Naravno ni jedni ni drugi ne kažu na koji način će postići to za što su se 'čvrsto opredijelili' ili pak za to što 'hoće'. I jedni i drugi uglavnom obećavaju MAGLU.

I zato ću poslušati Stjepana Radića i neću srljati 'ko guska u maglu'. Ako se ne pojavi stranka koja će u svom predizbornom programu nuditi samo 'KRV, ZNOJ i SUZE', izaći ću doduše na izbore da mi netko, u ovoj državi lopova, ne ukrade moj glas, prekrižit ću glasački listić i na njega nalijepiti naljepnicu s tekstom: 'Nije vrat nego šija'.


Post je objavljen 28.09.2011. u 17:54 sati.