Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

U BAČVI DOMOVINSKOG OBRATA I MAFIJE

U BAČVI DOMOVINSKOG OBRATA I MAFIJE



Gledam tu pišljivu emisiju „Nedjeljom u 2“ 25. rujna 2011., na HRT-u i (ne)mogu prosto vjerovati da ovaj narod može tako nešto – ne samo gledati, nego i slušati. Gost Stankovićeve emisije je bio saborski diktator Luka Bebić. Čovjek koji je u bivšem sistemu bio sekretar komunističke partije. Njega je pozvao u svoju emisiju Aleksandar Stanković. Bebić je samo jedan od onih u nizu „banda bez obraza“, koji su i uništili i pokrali ovaj slijepi narod.



Bivša komunistička partija ili bolje rečeno Savez komunista Hrvatske, još uvijek je najljuća rak rana Hrvatskom narodu. Najveća prevara se je desila 1989. godine, kada je tobože ukinuta partija i počela je demokracija u Hrvatskoj. Svi oni do jučer su bili u istoj komunističkoj partiji, a danas su razasuti kao političari u različitim „hrvatskim“ strankama. I oni nam govore o nekoj Hrvatskoj.?!



Ja vidim ovaj narod sa bolesnim osobinama, jer to licemjerstvo i dalje traje i ne završava... Starih partijskih jurišnika nikako da se riješimo – oni su nam opet Bog i batina. U tome je trenutku bilo – samo jedno (od uspostave demokracije) svi su očekivali promjene: a što smo dobili? Stare komunističke „lešinare“ i barabe, koji su nas varali najprije 45 godina. Pa opet zatim 22 godine, to je ukupno 67 godina.



Očito je da se mi nikada nećemo moći riješiti te zločinačke partije. Živjeti ćemo i dalje pod okovima siromaštva i tiranije... Tuđman, Manolić i Mesić su prvi unijeli svoja „kukavičja jaja“ u gnijezdo Hrvata. Još i danas ta jaja „glancaju i njeguju“, poturice svi Hrvati i Hrvatice. A to je politika koja stavlja narodu stalni osjećaj manje vrijednosti.



Komunistički fašisti i nacionalisti potpomognuti su sa popovima, koji dijele međusobno „tal“, tj. plijen. Komunisti su nam fingirali* rat, te iskoristili ga za nove pljačke i međusobne svađe naroda. Svi žele zaboraviti da Stjepan Mesić, Vrhovni komandant JNA, je bio ubojica broj 1. Dok komunistički zločini od Tuđmana i Manolića, kao i Mesićevog oca se brzo zaboravljaju. Očito je da mi Hrvati i Hrvatice ne želimo imati čiste račune. Nego i dalje želimo biti robovi i taoci nelustriranih komunista i njihovih suradnika – dželata,...




U Bjelovaru, 25. rujan 2011.

Vođa pokreta „Štit“:

Branko Stojković

Mob: 095/814-82-90

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com

stojkovic1958@net.hr

http://crostojkovic1958.blog.hr

Post je objavljen 28.09.2011. u 10:28 sati.