Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

NS Osijek - NK Erdut : NK Brijest 1:3 (1:0)

Photobucket
Foto : B.Mr.

Nastavljamo sa praćenjem događaja u Ligi NS Osijek pa stoga donosimo priču sa stadiona NK "Erdut", gdje je domaćin ugostio momčad s Brijesta.



Na krilima navijača nogometaši Brijesta ostvarili su novu pobjedu na zahtjevnom gostovanju u Erdutu.

Ne osvajaju se olako bodovi na gostovanjima , ali treba istaknuti da nije bilo navijačke podrške iliti potpore bila bi to nemoguća misija za gostujuće nogometaše .

Pregršt zanimljivih situacija s tekme govori upravo toj činjenici u prilog.

Ovdje ćemo se ograničiti samo na bitne sličice s tekme,po
našoj prosudbi ! Mjerodavni neka se pozabave konkretnijim detaljima same utakmice.

Photobucket
Foto : B.Mr.

Već uobičajena koreografija prati svaki nastup nogometaša s Brijesta ,bilo to na domaćem ili gostujućem nogometnom terenu.

Ljudi ne prave nikakvu razliku .

Dva autobusa,jedan za igrače ,drugi za navijače,redovita je pojava kada su u pitanju športski entuzijasti iz osječkog naselja znanog pod imenom Brijest.

Kada se tome pridodaju nezaobilazni svirači ,doživljaj je potpun.

Možda netko sumnja u napisano ?!



Uvjerite se sami u navijačku zanesenost !!!!! Ludilooooo , brale !

Odličan nogomet,paklena navijačka atmosfera,svirači,na kraju ostaje nam samo pitanje što čovjek može više poželjeti u kvalitetnoj nogometnoj priči s Brijesta !

Sve čestitke strukturama koje skrbe o funkcioniranju kluba .

Photobucket

Teška vremena,nema se preveć love,ali polet,elan ili zanos je na vrhuncu. Najbitniji od sveg je ponos i privrženost mještana svom matičnom klubu.

Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.

Mic po mic i eto nas na tekmi u Erdutu.

Ako ste pomislili da se "baletni" nogomet igra u Erdutu , grdno biste se prevarili.

Bio je to pravi muški nogomet koji nije preporučljiv svakom.

Samo pravi momci mogu to podnijeti.

Za NK Erdut nastupili su : Ivan Stanišić,Domagoj Mihaljević,Zlatko Antunović,Boris Resiga,Marko Mihaljević (C),Domagoj Mikulić,Igor Čizmarević,Jago Tomić,Antonio Anić,Mario Mikola,Krunoslav Tomić,Ivica Tomić,Marko Jelić,Željan Petrović,Nikola Kalozi,Jurica Vuletić.

Trener : Sandro Mihaljević

Da su domaći nogometaši bili malo žešći sugerira nam pokazani crveni karton nakon dosuđenog jedanaesterca za gostujući sastav s Brijesta.

Sigurni egzekutor najstrože kazne bio je Igor Rožmarić.

Kapetan Rožmarić euro pogotkom iz slobodnjaka još jednom poentira za svoju momčad. Prije tog opisanog događaja polivalentni Saša Malinović danas u svojstvu igrača,inače pričuvni vratar Brijesta uspješno je s dvije noge ugurao loptu u mrežu nogometaša iz Erduta.

Pod vodstvom trenera Suvajac Gorana boje kluba s Brijesta branili su : Tomislav Živko,Mario Nikšić,Alen Ivanović,Josip Ribić,Sreten Ribić,Marjan Cvetković,Josip Dopsaj, Dario Mamić,Petar Dujmović,Igor Rožmarić (C),Danijel Almaši,Saša Malinović,Jure Grubišić,Tomislav Šolja,Boris Rožmarić,Robert Horvat.

Domaćinu ostaje samo žal za prokockanim vodstvom , 1:0 iz prvog djela utakmice i daljnja žestoka borba u prvenstvu NS Osijek.

Športski pozdrav ! Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os


Post je objavljen 26.09.2011. u 15:26 sati.