Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oska

Marketing

SLAVONSKI GLJIVARI U PAKLAREVU!!!!






04.08.2011.U prostorijam osnovne skole u Paklarevu odrzano je predavanje o gljivama.Predavanje su odrzali gljivari iz Nasica sa Hrvojem Knezevicem na celu.Predavanje je pratio i veliki broj ljubitelja gljiva,iz Paklareva i okoline.
Nazocni su bili zapanjeni koliko jestivih gljiva raste u nasoj okolini.Naravno treba paziti i razlikovati jestive od otrovnih ali kako rece jedan gospodim "ma sve su one jestive samo neke jednom a neke vise puta"Na predjelu Galice ima dosta suncanica sto se vidi i na slici gdje je Miler ponosno pokazivao svoju suncanicu ubranu na Galici.
Za gostovanje gljivara iz Nasica najzasluzniji je Davor Golub iz Nasica koji je zavolio Paklarevo i koji se trudi na svaki nacin da pomogne.Gljivari iz Nasica proveli su 3 dana u Paklarevu a bili su smjesteni na Galici u vikendici Ivice Matica kojemu se zahvaljuijemo.Oni su odusevljeni Vlasicem i Paklarevom i obecali su da ce doci opet sto prije.Hvala im jos jednom.Pozdrav

A OVA PJESMA OD NASEGA PAKLARCANINA MIJE INJICA.GDJE SE SPOMINJE I PAKLAREVO JE POKLON ZA NASE GLJIVARE IZ NASICA.
A Miji svaka cast za ovu pjesmu.Hvala.



A OVA PJESMA KOJU PJEVA CIPE LOVRENOVIC JE OD MENE ZA SVE VAS A POSEBNO ZA DAVORA GOLUBA I GLJIVARE.


Za sve one koji zele da pogledaju fotke o gostovanju gljivarskoga drustva Nasice neka posjete njihovu veb stranicu. www.gdnasice.hr.

Post je objavljen 25.09.2011. u 17:29 sati.