Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Tko tebe kamenicom ti njega postom

Čitatelji ovog bloga znaju da ove godine nadoknađujemo sve što nismo probali u prošlosti, sjećate se australskog specijaliteta iz Berlina, to radimo možda samo zato jer smo svjesni da nakon pedesete svi brže i sporije, a pogotovo oni kao ja, koji ne vježbaju, niti imaju svog privatnog doktora alternativne prakse, odlazimo vrit.
Danas me drugarica iznenadila kamenicom, ja sam na youtubeu našao spot na temu velikog problema otvaranja dotične, uspjela ju je otvoriti i izjeo sam je, slično kao u spotu, sirovu bez ičega. Meni ništa posebno za 8 kuna koliko na tržnici jedna košta no vidim na netu da ih mnogi obožavaju.
Pročitao sam zacrtane knjige do utorka kad idem na pregled, nema više čitanja, počinje strepnja očekivanjem rezultata, a od šunda pratim samo audio uživo sjednice njemačkih pirata, oduševilo me dok je devetnaestogodišnjakinja najprepotentnijem eksponiranom piratu držala lekciju o transparentnosti, on ju je očito nemirno i povrijeđeno pratio jer je u momentu prekinula izlaganje riječima, samo ti odmahuj glavom koliko hoćeš, pa nastavila svoje. Volim drskost, pogotovo mlađalačku s razlogom.






Post je objavljen 24.09.2011. u 17:39 sati.