Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

Održana 1. sjednica MO-a Vrvari u novom sazivu

U ponedjeljak 20. rujna 2011. održana je 1. sjednica Vijeća Mjesnog odbora Vrvari nakon održanih izbora. Sastanku je prisustvovalo 4. od 7. članova, a dnevni se red sastojao od slijedećih točaka:

1. Priprema prijedloga komunalnih akcija i investicija za 2012. godinu,

2. Informacija o rekonstrukciji zgrade škole u Vrvarima,

3. Razno.

Ad. 1.) Na početku rasprave o prijedlozima komunalnih aktivnosti i investicija za 2012. godinu, članovima MO-a prezentirana je realizacija plana za 2011. godinu. Predsjednik MO-a je predložio da se prijedlog akcija i investicija za 2012. godinu donese naknadno, a vijećnici su dobili zadatak da ispitaju potrebe i inicijative mještana kako bi se dobio što kvalitetniji prijedlog aktivnosti uređenja MO-a u 2012. godini.

Ad. 2.) Predsjednik Vijeća informirao je vijećnike o potpisivanju ugovora o sufinanciranju rekonstrukcije zgrade škole u Vrvarima između Talijanske Unije i Grada Poreča. Nakon rasprave što je uslijedila Vijeće MO-a donijelo je slijedeći zaključak: "Pošto Vijeće MO-a nema novih informacija o rekonstrukciji zgrade škole u Vrvarima, Vijeće traži od Upravnog odjela za upravljanje gradskom imovinom pisano odgovor kada će se raspisati natječaj za rekonstrukciju zgrade, kada će krenuti posao same rekonstrukcije i kada se planira da će škola biti u funkciji dječjeg vrtića i jaslica?

Upravo smo saznali da će natječaj biti raspisan ovih dana i da će isti biti dostupan izvođačima u oglasnom dijelu Narodnih novina. Isto tako saznajemo s Vijeća Grada Poreča da se prve grupe djece očekuju u školi na jesen 2012. godine.


Ad. 3.) Predsjednik Vijeća informirao je prisutne o skorom početku adaptacije prostora MO-a u Musaležu kako bi stolnotenisači imali bolje uvjete treniranja. Više o tome u idućim postovima.

Iz STK Poreč primili smo zamolbu o potrebi osiguravanja dodatnih grijalica na struju za polaznike kluba. Ukoliko kući imate takvih grijalica, a da vam nisu potrebne, pozivamo vas da ih posudite ili eventualno donirate stolnoteniskom klubu za potrebe treniranja u Musaležu. Kontakt za suradnju je mail rvelenik@gmail.com


Post je objavljen 23.09.2011. u 17:13 sati.