Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doninsvijet

Marketing

Nasilje nad građanima.



Slušam danas prepucavanje premijerke Jadranke Kosor, SDP-ovke Mirele Holy i HDZ-ovke Đurđice Sumrak i pada mi mrak na oči. Osjećam se zlostavljano.
Ukoliko ijedna od njih pouzdano zna da se doista radi o bilo kakvom zlostavljanju dužne su to prijaviti nadležnima. Dužan je to svaki građanin… a one još više jer se bave politikom i birane su od svog biračkog tijela da ih predstavljaju. Obje političke opcije, a koje one predstavljaju su u svojim programima protiv zlostavljanja… a njihove predstavnice ovako vulgarnim ponašanjem zlostavljaju građane. To je prepucavanje na nivou piljarica na placu, to je ružno, žuto tračanje…. dno dna!
Zar su doista političari uvjereni da je narod stoka sitnog zuba i da se mogu ovako ponašati?
Zar je moguće da su to ljudi koji se nude da za njih glasamo i da nas predstavljaju?
To i takvo ponašanje gledaju mladi. Čemu ih učimo? Kako ćemo ih naučiti da je tračanje, spletkarenje i podmetanje nepristojno i primitivno ponašanje ako se i oni koji sjede u Saboru tako ponašaju?
Tko će zaštititi građane od ovakvih primitivizama i ove vrste psihičkog zlostavljanja?
Jadne žene za čija se prava bore ovakve žene. Danas je Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Zar se protiv zlostavljanja žena bori tako da se zlostavlja sve građane tračanjem?
„Dragi“ naši političari… mi nismo ludi, maloumni, ni primitivni! Ovako se možete ponašati doma… a u javnosti malo pripazite kako nam se obraćate jer ste nam zemlju doveli na rub propasti… i to vam nije dovoljno pa nas sada još i vrijeđate na ovakav način.
Sram vas bilo!


Post je objavljen 22.09.2011. u 20:49 sati.