Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

(72 x Beta)^2 = LOL

Ne mogu pronaći novinski izvor ove vijesti iz Njemačke, ali je u svakom slučaju vrijedna spominjanja. Ne moram obrazlagati niti jedan red teksta - komedija govori sama za sebe.





Plaćen za to, nije uspio oploditi prijateljevu ženu nakon 72 pokušaja

U Stuttgartu, Njemačka, sudac mora donijeti odluku u slučaju časnih namjera, gdje je muškarac unajmio susjeda da oplodi svoju vlastitu ženu. Čini se da su Demetrius Soupolos, 29, i njegova žena i bivša missica Traute, žarko htjeli dijete, no Demetriusu su doktori rekli da je sterilan.

Soupolos je, nakon smirivanja protesta svoje žene, unajmio svojeg susjeda, Franka Mausa, 34, da je oplodi. Budući da je Maus već bio oženjen i imao dvoje djece, i vrlo sličio Soupolosu, plan se činio odličan.

Soupolos je platio Mausu 2500 $ za posao i, tijekom sljedećih šest mjeseci, po tri večeri svaki tjedan, Maus je očajnički pokušavao oploditi Traute, čak 72 puta. Kada se njegova žena pobunila, objasnio je: "Ne sviđa mi se ovo ništa više nego tebi. Radim to samo zbog novca. Pokušaj shvatiti."

No kada Traute ni nakon 6 mjeseci nije ostala trudna, Soupolos nije imao razumijevanja i inzistirao je da se Maus podvrgne medicinskom pregledu, što je ovaj i učinio.

Doktorova objava da je Maus također sterilan je šokirala svih osim njegove žene, koja je bila prisiljena priznati da Maus nije otac njihove dvoje djece.

Sada Soupolos tuži Mausa za povredu ugovora, kako bi pokušao vratiti svoj novac, no Maus to odbija, tvrdeći da nije garantirao trudnoću, samo da će uložiti 'razuman napor'.

Članak ne navodi što se dogodilo s ijednim parom i jesu li na kraju ostali zajedno. Pitam se tko je više razočaran od svih četvero sudionika? Samo još jedan dan u beskonačnom ljubakanju!

Hej, barem je Maus 72 puta uživao u "kraljici ljepote".

Post je objavljen 22.09.2011. u 10:37 sati.