Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paziovo

Marketing

Postanite vješt govornik, steknite vještine komunikacije ili naučite primjenjivati psihološke tehnike

PonudaDana se odnosi na 3 vrste tečaja. Korisnici imaju mogućnost izbora koji tečaj govorništva žele pohađati. Na raspolaganju su: škola komunikacijske psihologije, tečaj komunkacijskih vještina i škola govorništva (retoričko komunikacijski trening).
Nastava je osmišljena da se svaki tečaj provede kroz 10 punih sati. Nastava će se provesti kroz 5 radnih dana ili 4 radna dana i jedna subota.
Predavanje traje 120 minuta po jednom dolasku.
Za točne datume najbolje je da se korisnici odmah nakon kupovine jave u školu. Termini će biti u poslijepodnevnim satima radnim danom od 18:45h do 20:45h. Subotom su predavanja od 9 do 11h. Svaki mjesec će biti ponuđena 2 termina za korisnike.
Toliko ste dugo čekali taj dan...Diploma Vam je u ruci, roditelji su preponosni, bake i djedovi su u prvim redovima, a prijatelji još broje koliko ispita da dožive taj trenutak. Sve bi bilo savršeno da upravo Vi niste odabrani za predstavljanje Vaše generacije. Neuredno napisanih par riječi se upravo nalaze u Vašim drhtavim i znojnim rukama i jedino je baka sretna jer misli da pucate od zdravlja pošto ste „crveni kao paprika“.

Post je objavljen 21.09.2011. u 14:10 sati.