Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

O odijevanju i zamkama transparentnosti

Pirati o kojima sam jučer pisao imaju sjednice otvorene za javnost, protokole objavljuju na netu, a i odgovaraju na pitanja na svom blogu berlinski pirati. Obećali su biti potpuno transparentni u svom djelovanju. Tu sam bio malo skeptičan i već jučer se dogodilo ono što sam očekivao, pitanja privatnosti, takva je ljudska priroda, miješaju se s političkim pitanjima. Naime postavljeno je pitanje obleke jednog pirata na tiskovnoj konferenciji.



Uglavnom se slažu da je odijevanje stvar slobode pojedinca koliko god nekima izgledalo neukusno i onda jedna diskutantica kaže, ne zanima me što je on homoseksualac. Dobro, barem su zaključili da će ubuduće izbjegavati miješanje privatnog i javnog, koliko je to moguće. Novinari Bilda su naravno zapazili da je većina nazočnih uz neizbježan lap top imala i pive. Nitijedan nazočan medij nije zanimalo o čemu se diskutiralo, zapaženo je da je jedna izgleda atraktivna piratica sve snimala kamerom.

p.s.
Svidjela mi se zanimljiva rasprava jučer, mnogi nesporazumi dolaze zbog nijansa u njemačkom jeziku kod čitanja programa, ako ga je tko uopće i čitao.


Post je objavljen 21.09.2011. u 10:45 sati.