Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trollotape

Marketing

Sta koj kurac?

Ev me opet. To sam ja, psycho kreten Klux.

Danas sam odlucio nest. Od danas pocinjem bolje zivit. Znač sad cu ic 4 put tjedno na treninge, ucit cu kad treba, jest ko svinja jer cu morat jebote bog puno je to treninga, redovito se brijat i ne dopustit da izgledam ko dumbledore, nastavit ne pokupljat govna za psom (jer sam toliki huligan) itd.

Hvala na podršci moji dragi fanovi (mrzim vas)!


A sad moj cigan Djeremi i njegove zgode:

Zadnji puta (ak se ne sjecate, a vjerojatno se ne sjecate jer ste maloumni) je nase malo crno govno naslo novog prijatelja Joleta koji je krenuo u potragu za nekim nigerom koji se infiltrirao u zemlju ciganskih predaka i pokusava napravit novu rasu križanjem cigana i nigera.

"Jebo ti bog mater u pičku Jole sta uradi boga ti pogledaj se" kaze Djeremi, a Jole mu uzvrati sa "Dobro jutro i tebi, govno moje malo <3". Jole je uvijek uzvracao mrznji ljubavlju i zavodljivim osmjehom, takav je bio i nije si mogao pomoci. Djeremi je osjetio neki cudan osjecaj u zelucu, osjecao se kao da ima leptirice u zelucu kada je pogledao Joleta kak se smije. Par sekundi kasnije shvatio je da je to bila ona stvar koja je trebala bit cokolada al je ustvari bila ovčje govno puno crvi koji su se tijekom godina razvili u leptire u njegovom zelucu.

"Pogledaj Jole, moja sestra je rodila rakuna"... "Djeremi ti si jedan pokvareni lažov, monstrum i lažeš" rekao je Jole i pretvorio se u Mamića.


Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 21.09.2011. u 00:06 sati.