Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdkuce

Marketing

GRADSKO NATJECANJE ZA SENIORE

18.09.2011. godine u Buševcu održano je Gradsko natjecanje za seniore VZGVG. Na natjecanje smo se po prvi puta uputili sa 3 ekipe (žene A, žene B i muški B), što je veliki uspjeh za naš DVD.
Samo natjecanje počelo je u 10 sati, te su naše "bajserice" već u 10.30 bile na stazi. Vježba je odrađena sasvim solidno, 71.8, uz jednu greškicu. Štafeta je mogla biti i bolje istrčana, al za njihove godine i prvi puta istrčanu štafetu, zadovoljni smo. Druga je ekipa bila žene A, koja je nakon skoro dva sata čekanja stigla na stazu. Oba dvije vježbe odrađene su jako dobro (51 i 54 sec), nazubljena cijev na usis i evo nam "poklona". Štafeta je odrađena jako dobro. Za sam kraj, dolaze naši "muži". Prva vježba odrađena je za 51.5 sec i jednu grešku, a na drugoj se štoperica zaustavlja na 45.6... Suci odrađuju svoj posao, i dolaze na sam kraj- i kad te neće, onda te neće. Sitka se otpojila. tuzan, te se uzima u obzir prva vježba. Štafetu su istrčali dosta dobro za svoje godine.
Čeka se proglašenje rezultata. Žene B, 3.mjesto, žene A 4. mjesto, i muški A 4.mjesto. Možemo biti zadovoljni jer su se sve tri ekipe plasirale na županijsko natjecanje sljedeće godine, no ostaje gorak okus na ustima, mogli smo i bolje. Ali ne stajemo, s vježbama se nastavlja, jer znamo da možemo. Sljedi kup u Zaprešiću gdje ćemo odmjeriti snage sa ekipama cijele Hrvatske.




















Post je objavljen 19.09.2011. u 13:39 sati.