Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gorancodorcokycoks

Marketing

SARAJEVO čista "desetka"

SLIKE




Od sarajevo face


Ako kažem spektakl , to sam već rekao . Ako velim vrhunski i to sam već rekao.Fenomenalno neću ni reći jer je to preblaga riječ.Ludnica , hm ….dobro zvuči ali nije tako moćno da bih mogao opisati jednom rječju Sarajevski polumaraton. 5 TRKAČA , 5 OSOBNIH REKORDA , što smo proslavili uz ćevape popularne “desetke” kod “Želje”.Ako je Dinamo mogao tamo jesti , morale su i Maratonjare.Samo da ponovim , ako netko nije dobro čuo, 5 TRKAČA , 5 OSOBNIH REKORDA!!!!!

A nije sve tako dobro i glatko krenulo.
Ujutro na okupljalištu nema Kreše , kad ono šok , čovjek je zaspao , ali brzinom munje(Bolta) nekako se dogovaramo da doleti do Sl.Broda gje ga bumo čekali.Prošlo je neko vrijeme kada smo se svi ukrcali i prešli granicu u ušli u BIH.Kad tamo šou , sve puno vozača-samoubojica i naš vozač je morao biti u punoj pripravnosti svake sekunde, da se ne bi desilo nešto neželjeno.
Ipak uspijevamo stići u Sarajevo u neko normalno vrijeme , 40 min. prije utrke , kada svatko radi već svoj uobičajeni ritual prije utrke. Meni je osobno najbitnije obavit kenjanje , a mislim i većini iz našega kombijazubo.Na startu srećemo već poznatog kolegu sarajliju Benjamina , koji nas upućuje u izgled staze i mic po mic uz pokoje slikanje , udaranje bubnjeva , došlo je vrijeme za start.Nisam se gotovo ni zagrijavao , zašto,nemam pojma.Želja mi je bila ići 4:45/km i to je to, vidjeti kako ću izgledati na pola staze.I tako krenula je utrka kada se oduševljavam kada nas staza vodi unutar stadiona “Koševo” gdje trčimo jedan krug i šibamo dalje.Čak mi kroz misli prolazi ideja dal da preletim do centra igrališta i viknem MO-SLA-VINAdead, no međutim ništa od toga.Trčim i sustižem starijeg gospodina koji mi kaže da je sa Kosova i razmijenjujemo po koju o trčanju , kada na osmom km skuži on da ide prebrzo , pogledam na sat i vidim da idem ultra-brzo ispod 4:30/km , no dobro se osjećam i pokušavam ne misliti , nego pičiti da što dulje potraje.Dolazimo do osunčanog dijela ceste , duž rijeke Miljacke , koja ide malo uzbrdo , negdje iza 13.km i tu osjećam kao da me netko gura prema nazad i težinu.KRIZAAA!Nisam nešto extra dugo pao na tempu , nego sam čekao slijedeću okrijepu , gdje stajem i pijem vodu i sok uz lagani hod , ne bi li se malo vratio sebi.Uspjelo je ! Vraćam se u igru!!! Brzo je došla i oznaka za 20.km kada vidim jednog trkača 50-tak metara ispred mene I događa se tada nešto neprimjereno za mene.Znači nikad, NIKAD,do sada nisam se napaljivao na nekakvo prestizanje u finišu , I nemam pojma šta me spičilozujo.Jednostavno sam proletio zadnji km. I gledajući sad na satu zadnji km. mi je bio 3:37/km !!!!!!!Naravno das mo svi poslije bili presretni sa postignutim rezultatima i nakon presvlačenja malo prošetali Sarajevom.Lijep centar , malo po baščaršiji prozujali , maznuli ćevape sa kajmakom , pokoju rundu , sitni šoping za klince i lago krenuli doma.Čak ni 2 sata čekanja na granici nije moglo pokvariti odlično raspoloženje svih nas ovoga lijepoga dana u Sarajevu.BRAVO I HVALA svoj ekipi iz kombija na VRHUNSKI,ludnica,fenomenalno,spektakularnom provedenom danu!

REZULTATI
Josip Pezić 1,26
Nenad Zečević 1,27
Goran Todorov 1,34
Krešimir Turkalj 1,35
Saša Moro 1,43



Od sarajevo face


Iznajmljivanje kombija – 400,00 kn
Gorivo Kutina-Sarajevo – 600,00 kn
Cestarina Kutina-Sl.Brod-Novska – 120,00 kn
Cestarina Sarajevo – 40,00 kn
Cestarina Kutina-Novska-Kutina – 20,00 KN

UKUPNI TROŠAK 1.180,00 kn
9 ljudi = 130,00 kn po osobi

NEPROCIJENJIVO !




Post je objavljen 19.09.2011. u 01:04 sati.