Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VRIJEME JE DA SE POLITIČARI PREISPITAJU ZA SVOJA DJELA !?

ČEGA SE BOJI JADRANKA KOSOR I ZAŠTO SE

UNAPRIJED OPRAVDAVA,

AKO IMA ČISTE RUKE!?




Hrvatski narod pati od neurotične percepcije, koja u velikoj mjeri rastače mnoge u (ne)realnost. Mnoštvo pati od neurotičnih simptoma, a pri tome još uvijek vjeruje u neke ideale. Premijerka hrvatske vlade Jadranka Kosor javno u medijima se je opravdala: „Možete doći u moj stan, popisati slike, tepihe,…, i uspoređivati što sam imala na početku političke karijere i što imam sada.“



Ono što bi hrvatski narod trebalo zabrinuti je: da jučer je (navodno) Tomislav Karamarko bio nestranački ministar MUP-a, a ovih dana se gromoglasno vratio u HDZ-e. Zapitajmo se svi zajedno: je li stranačka iskaznica važnija od toga, da se istraže „crni kriminalni fondovi nego HDZ-a?“ Ta stranka koja se je najviše okoristila u pretvorbi i privatizaciji nastoji nametnuti neku mistifikatorsku strategiju – kako se bore protiv korupcije i mita… Tobože oni nam nude antikorupcijski program.



Sve što se događa u HDZ-u želi se prikriti, a to nije u redu prema građanima koje predstavljaju. Takvo vođenje države nema pravi smisao. Zašto se onda čudimo što se sve u Hrvatskoj raspada i nema nikakvu vrijednost. Oni koji ulaze u takav HDZ-e, ulaze samo iz interesa. Kosorkine insinuacije*, da se neki boje ministra i nje, jer bolje će se boriti i jače protiv kriminala, obične su gluposti. Ministar policije bi trebao biti nepristrana osoba i totalno nestranačka osoba. A očito je, da prvi čovjek policije, ulaskom u HDZ-e, ušao je u sukob interesa.



Žalosno je da građani i građanke na taj način dobivaju represivni aparat – ili bolje rečeno policijsku državu. Ovo je sad tipična „mrtva kultura“ hrvatskog naroda. No, ovo je i pokušaj Jadranke Kosor, da se sakrije od već većeg gnjeva naroda. Jer premijerka je napete energije i sumornog iščekivanja, da ne bude otkrivena, što je sve počinila na štetu hrvatskog naroda. Tajna blagajna HDZ-a ovih dana našla se je na tapeti javnih rasprava. Ja osobno mislim da taj sav ogroman novac je pokraden od Hrvata i Hrvatica.



Glupo je da (bivši) premijer Ivo Sanader (HDZ) je u zatvoru, a njegova zamjenica, koju je on imenovao za premijerku sada vodi državu. Jadranka Kosor sad bježi od pitanja i glavnih odgovora, bježi od novinara i javnosti… Ona tobože poziva novinare u svoj stan na kolače. A svi znano kako je do toga stana došna na nepošten način. Sve njene priče su lažne i debelo mistifikatorske. Na kraju poručio bih narodu: na nasjedajte i ne vjerujte u ogavne laži Jadranke Kosor.




U Bjelovaru, 14. 09. 2011.



Pokret ŠTIT:

Branko Stojković

http://crostojkovic1958.blog.hr


Post je objavljen 14.09.2011. u 12:29 sati.