Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nesretnauljubavi2

Marketing

Opet "virtuala" =)

Nakon poziva koji nije stigao, javio mi se preko msn-a, čestitao Božić..ja uzvratila i to bi bilo sve od mene što bi dobio..ali on se počeo raspitivati o meni..kako ja, šta mi se događa u životu, zato što je ta 3 mjeseca bio upućen u sve aspekte moga života, sve moje probleme i sreće. Iz pristojnosti sam mu odgovorila i to je sve.
Trebalo mu je vremena, ali je odgovorio: "A šta tebe više moj život ne zanima?"...moj odgovor na to je bio: "Više ne". Ignorirao je to i počeo mi pisati naširoko i nadugačko što mu se događa u životu, kako jedva čeka da opet dođem kod njega i bla bla bla..Koji k....?!?! A cura??!! A objašnjenje?!?!?
Moja pretpostavka na kraju je bila da mu je uvijek u životu sve išlo na ruku, imao je sve što poželi, oko ničega se nije pretjerano morao truditi tako da vjerojatno smatra da će do kraja života na taj način funkcionirati.

Javio se ponovno za Novu godinu, pa se tjedan-dva javljao cijelo vrijeme..i onda malo rijeđe..ja više nisam spominjala mogućnost odlaska u Zagreb..jednostavno prošla me zaluđenost za njegovim likom i tijelom smijeh cura se niti jednom nije spomenula, razgovarali smo o svemu, mom životu, njegovom životu..ma čiste filozofije...
Ni sama ne znam kako sam tako lako zaboravila na mjesece obmana i laži,ali ljutnja je odjednom nestala i on je opet posato "virtualan prijatelj" s kojim mi je kao i na početku svega bilo tako lako komunicirati, koji me znao saslušati, dati savjet, ali mu nije bio problem niti tražiti savjet od mene..i tako smo nastavili naše druženje virtualno..
Krajem 3. mjeseca imala sam nekog posla u Zagrebu i odlučila mu se javiti, ako želi da odemo na cugu negdje. Rekao je se da se to podrazumijeva, našli smo se..i u tom trenu kada sam ga vidjela bilo mi je drago što sam mu se javila ( i što sam ignorirala savjete svih mogućih prijatelja upoznatih sa situacijom)..zagrlili smo se, poljubili kao stari prijatelji i otišli na pizzu..Pričali smo o svemu (osim,naravno, o njegovoj curi)...primjetio je svaku sitnicu na meni..kako sam šiške ošišala, kakve nokte imam...da imam novi prsten na ruci..ma sav je divan ponovno bio..potjerali su nas van iz pizzerije, završili smo šetajući okolo po kvartovima..i nakon nekog vremena ja više nisam mogla izdržati i pitala sam ga za curu (tu smo u međuvremenu došli do njegovog stana i ušli). I onda je došlo kratko objašnjenje, doduše, slično kao i onda kada smo se čuli. Ja nisam trebala potrajati, trebala sam biti samo još jedna crtica u njegovom životu, ni sam ne zna zašto mi odmah nije rekao za curu, zašto je to potrajalo toliko dugo koliko je, ali odmah sam mu postala draga, želio se nastaviti i čuti i viđati sa mnom zato što smo jednostavno kliknuli, razumjeli se na prvu..i tim odgovorom ja sam nju maknula s dnevnog reda, sada smo mogli lijepo razgovarati o svemu.. Naravno tu je uslijedilo mojih milijun i jedno pitanje vezano uz nju- šta bi bilo da ona sad dođe kod njega iznenaditi ga(kao što je napravila i prošli put) i nađe nas dvoje, ja time ne gubim ništa, a on gubi 2 godine života koji je "posvetio" toj osobi..pa su uslijedila pitanja tipa kako nema grižnju savjesti što ju vara, koliko ju je puta prevario, hoće ju varati kada budu u braku(pod pretpostavkom da se vjenčaju) i nakon pola sata moje torture se pokunjio i počeo malo razmišljati..

Ali ja sam u tom trenu shvatila da takvi kao što su on (već izgrađene, starije osobe) se nikada neće promijeniti i da mi je u svakom slučaju bolje biti sama i "nesretna" u ljubavi, nego biti u vezi u kakvoj je on sa svojom curom.

Razgovor o njoj je bio predigra bang bila sam s njim, i ne kajem se nimalo, zato što, ako je ikad išta znao, to je bilo zadovoljiti curu..kad promislim bilo bi šteta da je taj talent usmjeren samo prema jednoj osobi :) Nakon toga se nismo vidjeli, ali se čujemo povremeno...želi da dođem kod njega na par dana, rekao je da me se zaželio...whatever..tko zna koliko se on cura zaželio još pored svoje cure i mene..jednostavno takav je i takav će ostati, ali meni sad trenutno dok sam sama ne smeta imati nekoga tko će mi ući u život povremeno i malo začiniti stvari! naughty



Post je objavljen 19.09.2011. u 22:23 sati.