Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugaladarastasevica

Marketing

U Trogiru održana mini regata neretvanskih lađara 11.09.2011



U organizaciji Turističke zajednice Grada Trogira u nedjelju poslije podne u akvatoriju trogirske luke po prvi put je održava mini regata neretvanskih lađara.Ruta je bila od kule Kamerlengo do Duhanke na istoku te okret i povratak,odnosno cilj je bio ispred kule, nakon toga je ispred kule Kamerlengo održati natjecanje u kuhanju brujeta - popularna brujetada.
U utrku je učestovalo šest ekipa lađara iz udruga:“Gusari“ iz Komina,“Gospe Karmenske“ iz Krvavca, “Dusina“, “Staševice“, “Crnog puta“ iz Metkovića te udruge „Tri sela“ iz Matijevića, Momića i Podrujnice.


Gusari Komin prvi dolaze na cilj


U.L.STAŠEVICA druga dolazi na cilj

Rezultat utrke:
1.GUSARI KOMIN
2.STAŠEVICA
3.CRNI PUT
4.ŽUPA DUSINA
5.KRVAVAC
6.TRI SELA



Pobjednički brujet (U.L.Staševica)javascript:%20void(0);

U kuhanju za najbolji brujet natjecalo se dvanaest ekipa. Predstavnicima spomenutih ekipa lađara pridružit se grupa „Prvi hrvatski ročnik“ iz Ploča te pet ekipa domaćina iz grada Trogira.
Dakako, gosti iz Neretve brujet će kuhati od za njihov kraj karakteristične jegulje, tako da se očekuje 12 „teča“ brujeta od raznolike ribe.A nagradu tj. prvo mjesto za najbolji brujet osvojila je U.L.STAŠEVICA koja je za razliku od ostalih ekipa, odmah prodala cijelu "teću brujeta" i naravno brujet je bio poseban i razlikovao se od drugih ekipa, zato smo i ovojilo prvo mjesto.



Ante Gnječ - Kruvar gl.zvijezda večeri bez njega nebi nista bilo.


Pred. U.L.Staševice Jakov Marević sa gradonačelnikom Trogira


Zajednička fotografija sa turistima iz Poljske




Post je objavljen 13.09.2011. u 00:10 sati.