Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mastalend

Marketing

Ajdeee, objavi se, aaaa

Akcijom „Zbuni protivnika“ ili u mom slučaju mizantropni virus koji mi ne da da imam virtualni društveni život, današnji dan završavamo s trijumfom gdje je Mjesečeva Ratnica napokon ubrala prvi bod. No, da se ne hvalim dalje, samo ću reći otvaranje Fejsa istovremeno na Chromeu, Mozilli, Exploreru i Operi urodilo je ploda. Da sam sejvala lozinku pri istom, pobjeda bi bila konačna...

Anyway, vidjeh dan na blogu nisam objavila ništa već dva mjeseca pa bi bio red da updejtam svog jedinog čitatelja ili u ovom slučaju čitateljicu. Bok prijateljice! :*

Nemam te što updejtati osim da mi fali ispit za uvjet na koji moram na dekanski pa ovaj tjedan godišnjeg ne koristim za to nego za najjači hrvatski hobi, ispijanje kava. Što me u ovom slučaju podsjeća da sam ih danas popila nekoliko, a još nisam jela. Budem.

Isto tako razmišljam o tome da se kvalitetno napijem, ali kako je krenulo to će se dogoditi tek u petak na svadbi kod dotične gospođice sestrične gdje opet moram biti drkava djeveruša. Osim što ona u ovom momentu ne komunicira sa mnom, meni nije od volje kačiti ružmarin na 450 njenih gostiju.

Ali, što je tu je, nadam se da ćemo se mi družiti u subotu. Znaš ono kad idemo ja i ti, ti i ja za šank pa nam se svi pridruže. Fališ mi. Nazvala bih, ali mi je umrla baterija od telefona. Ajd makar mi ga nisu isključili.

Također, mislim da će mi Fejs, na kojem te više ne viđam (ah, ti imaš privatni život izvan interneta) umrijeti dok otipkam ovaj post. Stoga, pred kraj, samo da ti kažem da ti držim fige za ispite i da mi fališ.

/A, to sam već rekla, javi mi se.../

Pusa <3


Post je objavljen 12.09.2011. u 18:46 sati.