Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milord55

Marketing

O

Bablje ljeto


Drage sve babe, evo nama opet bablje ljeto! Čestitam svima!

Teški dani su iza nas. Događaji su definitivno out, događanja su in. Od programa, nakon tajnih i ukradenih, očekujmo friške programe štednje, programe ušteda i uskladbene špar programe, ovaj put zaista nabijene i sa puno adrenalina. Gazda mni, što je dobro za kladionice, dobro je i za dionice! Gazda bu sretan!

Puno je posla, fakat, ono, stare fore, super, znači… sustavno štemati jutarnju support liniju priče iz maximšume - vijesti iz liliputa, filati ljudski, zbog lige i svečanije, … svaki dan puknuti shemu pantač – banski, autentično, dati ton, … dnevni uvid u broš-pravda situejšn, insajt, znanstveno, onak, za šire mase… fakat dobro, super, … može i malo hladnije spike tipa glumište – ratište, full analitično, ... problem turizma i problem švicarskog novca, tumačiti autentično, preskupo je to danas, ... zaostale dijelove eu i ostale političko gospodarske komplekse, tretirati sa razumijevanjem, radi svijeta, nisu oni krivi, … pa onda možemo skoknuti malo u kulturu, pregledati i poučiti, malo stila…, pa uvijek dobro dođe i naglasak na institucije sistema, rulja to traži, jer stvari kao su predsjednik, premijer, penzija, priroda ili phm uvijek nađu kupca, … a i parole tipa posla svima, posla nema, znanje nije roba, zemlja znanj, sve je to hitro haer, smišljen presering donosi taze entertajment, skoro kao jači nagaz, ili nabac, ili nalet ili namir, samo malo manje nego cuker cajke, naš halidić, ili bižuterija ili evergina, ... na koncu, tu su prvenstva, školske godine, torbe (ministarstvu škole i naročito športa ne pakirati!), ...pa, sad, fakat, stvarno, ima toga, ono, guba! … mrak! Kakva kriza, brijem, ej, tko je sad tu autističan?!? Gazda bu fit sretan!

Svim babama i svima koji će to uskoro postati želim zadovoljstvo u životu i radu! Publici želim dobre mobitele, prave, da čuju i kukuriku i kukulele.

Da ne bi bilo kako je bilo: „ Čuješ, ćo, ča jušto mene si ima najti za mi to povidati!?


Post je objavljen 10.09.2011. u 12:34 sati.