Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nesretnauljubavi2

Marketing

Susret uživo s virtualnim "dečkom" =)

Eto prošla je skoro godina dana kako smo se upoznali. Znam da je bio 10. mjesec zbog dekanskih rokova :) Imala sam pismeni na kojem nisam pokazala svoju najbolju stranu..već onda se zbedirala i odlučila da je to moj zadnji trzaj prije nego se vratim u svoj grad i budem ograničena samo na to..bez mogućnosti mojih izletića sa strane :) Javila sam mu se, virutalnom "dečku", i dogovorili smo susret.

Sjela sam na bus, i to su bila 4 sata koja su mi najbrže prošla u mom životu. Preuzbuđena sam bila, iako me pred Zagrebom uhvatila panika (u smislu što ako me ne dočeka na kolodvoru, što ako se ne svidimo jedno drugom).
I nakon 4 sata iščekivanja ugledah autobusni kolodvor, izađem van i ne vidim ga nigdje...tražim..okrećem se okolo..ali njemu ni traga ni glasa.Tada me već stvarno panika uhvatila,ali nakon par minuta je javio da traži parking.
Prvi tren kada smo se vidjeli bilo mi je neugodno zbog načina na koji smo komunicirali ranije,ali to je prošlo vrlo brzo.
Na putu do stana nervoza je lagano popustila iako sam stalno ponavljala kako ne mogu vjerovati da sam to napravila, da sam sad s njim tamo.
Napokon smo došli u stan..a meni je sto misli kroz glavu prolazilo..šta bih sad trebala..kako se ponašati, ali sva sreća on je iskusniji u tom svemu bio pa me lagano vodio.
Naručio je pizzu, otvorili smo vino, pričali, malo se bolje upoznali, iako smo u mjesec dana virtualnog druženja dosta stvari jedno o drugom saznali.Uz njega sam se opustila kao uz nikoga prije, imala sam osjećaj kao da se godinama poznajemo, nije bilo neugodnih tišina i nisam razmišljala što i kako dalje, samo sam se prepustila.
Malo pomalo, jedna stvar je vodila drugoj, i počeli smo se ljubiti i malo maziti i znate već što slijedi. Bio je to najbolji seks koji sam imala u životu. Iako smo se prvi put vidjeli, nije bilo nikakve neugode poslije. Mazili smo se i na kraju zaspali.
Ujutro se probudio prije mene, napravio kavu i doručak..ma bio je sve što cura može poželjeti :)
Popodne sam već trebala ići kući zato što sam pismeni imala idući dan..nagovarao me da ostanem još samo malo..pokušao me na sve moguće načine uvjeriti da ostanem, ali na kraju smo skužili da bus ne vozi tako rano kad bi meni trebao.
Popodne me glava zabolila od neprospavane noći belj predložio je da malo odmorim, zagrlio i mazio me.kroz polusan sam osjetila kako me ljubi u kosu i po licu iako je mislio da sam spavala.
Otpratio me na bus, pričekao sa mnom i rekao da mu se obavezno javim..ma san snova je dečko bio :)
Iako sam sama sebi govorila da "nova ja" zna razlučivati seks od stvarnih osjećaja..On je uspio sve poljuljati, i pomislila sam da postoje i dalje normalni ljudi i to je bila moja greška, PONOVNO! Čuli smo se mi i dalje i sve je normalno funkcioniralo.
Poslije 2 tjedna ja sam se opet našla u Zagrebu, ni sama ne znam kako ni što me snašlo, samo sam znala da ga želim ponovno vidjeti..Našli smo se, družili, upoznao je moje prijatelje,par dana sam provela kod njega.
I kad sam se vratila kući čuli smo se i dalje, gledali se preko kamere,a nikad nismo potegli temu oko nas dvoje. Do tada sam već bila zaljubljena u njega, nitko osim njega nije postojao. Ajme, kako sam glupa bila,opet rolleyes
I negdje sredinom 12. mjeseca ponovno sam išla u Zg, koncert je neki bio, i naravno javila mu se da dolazim. Presretan je bio što ćemo se vidjeti, ne može dočekati kada ću već više doći bla bla bla..Vidjeli smo se jedan dan, sve je bilo idealno, isto kao i prva dva puta kada smo se vidjeli..
Idući dan smo se trebali ponovno naći, ali mi je predvečer javio da ne može, ima nekog posla, mora pomagati nešto roditeljima. Na što sam mu ja odgovorila, da je meni svejedno kada ćemo se vidjeti ionako nemam više nikakvih obveza u Zg.
Nakon toga uslijedio je njegov monolog: "Meni je žao, ali ja više ne mogu ovako. Ti si trebala biti zabava za jednu večer,nisam mislio da ćeš mi postati toliko draga, nisam planirao da mi se toliko svidiš, nisam mislio da će se ovo nastaviti između nas, previše stvari mi se počelo preklapati. Ja imam curu 2 godine, studira u tvom gradu, na TVOM faksu i mislim da je bolje da ne nastavimo ovo. Nazvati ću te još kasnije i sve objasniti, evo cura mi upravo dolazi kod mene!"
Naravno, poziv nisam dobila od njega više, taj tren se moj svijet opet malo urušio zato što je zadnja 2 i pol mjeseca on bio centar moga razmišljanja, smišljala sam načine kako otići kod njega da se bar kratko vidimo, a onda je sve to u jednom telefonskom razgovoru završeno..
Vjerojatno sam udavila pričom..ali tu još nije kraj :)

Post je objavljen 08.09.2011. u 17:56 sati.