Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Krećemo sve ispočetka

Mic po mic i evo nas u novoj školskoj godini i novoj nogometnoj sezoni. Prije svega želimo našim školarcima / nogometašima dobro zdravlje, te puno uspjeha kako u školskim klupama tako i na nogometnim terenima, koji će sigurno doći kao nagrada njihove marljivosti i upornosti.
Zagići i limači započet će novu natjecateljsku sezonu vjerojatno (nikad se ne zna) u subotu i to ni manje ni više nego protiv nogometaša Dinama, a odgođenu utakmicu sa Kustošijom odradit će, kao i obično, negdje tijekom rujna ili listopada.
Također u subotu i također sa Dinamom sastat će se mlađi i stariji pioniri HNS-a. Bit će to njihova već četvrta utakmica ove sezone. Na prvom gostovanju u Karlovcu 97. je pobijedilo 3:0, dok su naši dvanaestogodišnjaci izgubili 1:4. Sa Trnjem smo na Klaki podijelili bodove i to 1:1 i 3:3, a jučer je utakmica mlađih pionira u Sigetu završila bez pogodaka. Iako će ovo sigurno biti najteža sezona do sada, uvjereni smo da će oni i njihovi treneri dati sve od sebe da ostanu i opstanu u ovom najvišem rangu. To će, ruku na srce, u uvjetima koji vladaju u klubu biti svojevrsna „mission impossible“, zato kapa dolje za svaki postignuti gol i svaki osvojeni bod.
Jednako vrijedi i za limače i zagiće. Treniranje izdržljivosti i strpljenja roditelja upornim inzistiranjem na jutarnjim treninzima (kojeg nema ni u Dinamu, ni u Trešnjevci, ni u Kustošiji, ni u HAŠK-u, ni u Španskom… ) umjesto što kasnijeg popodnevnog (i 18 je nekima prerano zbog škole), te spajanje treninga dvije generacije limača (zbog smanjenja plaća i odlaska trenera), sigurno nije formula koja obećava dobre rezultate. No unatoč financijskim i drugim nematerijalnim posljedicama koje škola trpi zbog odlaska djece, klubu očito više vrijedi beskrajno povjerenje koje voditelj škole uživa među malobrojnim članovima Upravnog odbora.
Kako bilo da bilo, ali dok još jest bodrimo i navijajmo za našu djecu, našu momčad, naš klub, ali sportski i korektno kao što to Dubrava zna i može!


Post je objavljen 05.09.2011. u 14:13 sati.