Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

..."majmunska" posla!

...JAPPA - Majmun radi, sto majmun vidi

Kad je svojevrimeno Darwin objavija svoju teoriju o podrijetlu vrsta, nije ni bija svjestan da ce jednog dana tamo jedan Obadzo pokusat „teorizirat“ njegovu viziju kako je njegov pra-pra-pradid bija majmum iako ja i dalje mislin da moj nije, a on neka misli kako ga volja…eto mu ga na!!! zubo



Cak su i crkveni pametnjakovici podiljeno reagirali na ideju o “majmunskom podrijetlu covika” - jedni su ga smatrali bogohulnim, ali jedna manjina je ipak isticala njegovu genijalnost.
…jebat ga, kad se malo bolje razmisli mozda je ipak plemenitija misao da je Gospodin stvorija „oblik“ koji se sam nastavija razvijat, nego da je mora stalno krpat i popravljat svoje remek djelo…ha, covika ili majmuna!!!???
No, dobro…zamislimo da je majmun coviku da' mozak, pamet, ruke, prste, razum i da ga je naucija kako se guli banana…reci ce te;…to bas i nije neka pamet!!!
OK, al' onda jednog dana nakon dugo vrimena covik odluci dat sansu majmunu i pokusa ga naucit da racuna i to sam bas neki dan geda u jednoj od naucno dokumentarnih emisija na TV.
E u tom slucaju kad hocete majmuna naucit da broji to ne znaci da majmun “vuce” ka' coviku - vec da covik "vuce" ka' majmunu.
Hmmmm, ka' da majmuna to zanima i ka' da on triba znat koliko je 2+2, uostalom koji mu to kurac triba u zivotu!???
Ne bi to tribalo ni coviku da nije „majmuna“ koji mu zagorcavaju zivot, ali necu o tim primatima posto bi to onda otislo na dugo i na siroko.
I sta je jos zanimljiva u svemu tome, napr. obicnom majmunu ne pada ni na kraju pameti da bude covik, a obicnom coviku se tako cesto desava da ispadne majmun!!!
Ipak, majmun je majmun samo u svakodnevnim zivotnim situacijama, al' kad popizdi majmun zna i te kako bit „covik“.
Muka je ta koja ih zblizi i onda dodju do pameti…os' neces!!!
Isto tako ipak ima bitnih razlika u svemu tome, jer koliko god covik coviku, bar ponekad, izgleda ka' majmun, majmun majmunu nikad nece izgledat ka' covik.
Ha, ne zato sta majmun ne zna odsvirat nesta od Johanna Sebastiana Bacha, vec zato sta se covik ne zna ka' od sale uspentrat na drvo...majmun je majmun i na zemlji i na stablu, a covik je covik samo na zemlji, jer cim se popne na bilo kakvo drvo svaki majmun moze da mu bude ucitelj.
Jebat ga…covik se je ka' davno spustija na zemlju, a majmun je cilo ovo vrime osta uvik gore, pa 'ko je tu sad pametniji?...ucimo se da stremimo ka' vrhu, a cini mi se da sve vise tonemo ka' dnu dok nam se majmuni i daje cerekaju odozgor sa vrha!!!
Gleda sam u onoj spomenutoj emisiji kako se covik divi majmunu kako ovaj spretno guli ananas, narancu, bananu i to visec na stablu, al' on je to zna i prije nego sta se priroda gorko poigrala sa nama i jednu vrstu majmuna pritvorila u covika zato ne vidim razloga zasto bi se toliko cudili…???
...ahaaaa, a nakon toga sam u vecernjem dnevniku gleda vijest kako je jedna covjekova zenka ili sta bi rekla blogerica ToxFox, jedna od roditelja, bacila svoje tek rodjeno dite u kontejner.
Haaa, mislim da ona ekipa naucnika nebi ni da se nasadi na glavu mogla ovo objasnit bilo kom majmunu, jer on to sigurno nece razumit.
Ne zato sto on ne zna kako se otvara kontejner, vec zato sto je majmun i sto je previse „glup“ da bi tako nesta moga da prihvati u svojoj majmunskoj glavi.

Uffff...je pametujem boga ti draga, al' sta cu...mora sam neki post napravit od ovog, ma sta god Vi mislili o tom!!! smokin

…ae, eto necu vise…„majmunska“ posla!!! belj


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 18.10.2011. u 00:05 sati.