Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

Hahlić za uru ...

Poštovani,

dana 03. 09. 2011. na sunčanoj strani grobničkih alpi, od Podkilavaca do Hahlića održati će se 2. Hahlić za uru, brdska atletska utrka dužine 5km sa 800m uspona. Organizator utrke je planinarsko društvo “Obruč” iz Podkilavca koje vas ovim putem poziva da vi i vaša familija prisustvujete nizu zanimljivih događaja koji će se taj dan održati na Hahliću i putem do njega.

U 9.00 sati starta utrka 2. Hahlić za uru, u 11.00h predviđen je start utrke za djecu i omladinu u dužini od 300 i 600m koji će se održati u okolici doma na Hahliću, u 11.30h je kronometarski start utrke 1. lov na Ćuninu glavu u dužini od 150m (kratko ali gotovo nemoguće). U 14.00 h predviđen je početak 8. Maše po redu na Obruču. U popodnevnim i večernjim satima druženje i zabava uz logorsku vatru i lovačke priče. Svi zainteresirani mogu prespavati u domu na Hahliću (do popunjenja mjesta) ili u šatorima ispred doma. Za natjecatelje će biti osiguran prijevoz stvari i opreme sa džipovima od Podkilavca do Hahlića, ručak te majica natjecanja kao i bogate nagrade.
Od noviteta treba istaknuti i par iznenađenja vezanih uz sami događaj a za sad ćemo otkriti samo da ćete moći uživati u klapskoj pjesmi te to da je utrka možebitno dobila novog favorita za pobjedu a o kome se radi saznati ćete na startu utrke. Za sada samo da istaknemo medalju sa olimpijskih igara!

Sve informacije na vedran.stipic@ri.t-com.hr ili 091/ 726 19 38





Post je objavljen 01.09.2011. u 16:42 sati.