Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nesretnauljubavi2

Marketing

Držim se zadanog =)

Znači drugi post sam počela pisati čim sam oči otvorila, eto koliko mi je život ispunjen..no dobro, možda je ovo samo zatišje pred buru :)

Znači u prethodnom postu sam napisala da ću pisati malo o svojoj fazi života u kojoj sam se ponašala kao muško, imala sam koga sam hjtela, kad sam htjela, sve pod svojim uvjetima..bar je jedno vrijeme tako bilo :)
Znači nakon prekida mog mazohističkog odnosa..odselila sam iz svog mjesta i otišla studirati, tj. nastaviti studij...e to je bilo vrijeme uživanja i isprobavanja svega što mi je srce poželjelo..
Mjesec dana nakon što sam se odselila, otišla sam u posjet prijateljici u Zagreb ( zamislite samo čega ima tamo-u velikim količinama :D )

Tada sam prvi put isprobala seks za jednu noć..upoznala sam ga vani...poželjela ga..imala..Zanimljivo iskustvo u svakom slučaju, meni je to bio sasvim novi osjećaj, uzbudljivo mi je bilo. Iako imala sam i napade straha..bili smo kod njega u stanu,rekao je da živi sam,ali meni je ipak negdje u glavi bilo pitanje, što ako nije sam,ako živi s još nekim pa me napadnu..Zadnja misao prije nego što sam zaspala bila mi je.." A što ako on meni ukrade 100 € koje sam imala u novčaniku?" zubo
Naravno ništa se od toga nije dogodilo, proveli smo sasvim lijepu i zanimljivu večer skupa..Ujutro se okrenuli i svatko na svoju stranu..iako je to bio problem, s obziorm da sam bila u Zagrebu, a nisam imala pojma u kojem dijelu grada se nalazimo,pa mi je ljubazno rekao gdje da idem :) Danas mu se ni imena ne sjećam ali će mi uvijek ostati u sjećanju kao jedno lijepo iskustvo.
Idući dan kad smo izašli, bila sam sa neka 2 dečka (nije u isto vrijeme da se razumijemo) ali to su bile brije..i po ničemu mi nisu u pamćenju ostali.
Kada sam se vratila nazad, shvatila sam da sam u sasvim drugom gradu, da me jako malo ljudi ovdje zna i osjetila sam nalet slobode koja se manifestirala u mojem konstantnom izlaženju, tulumarenju i svemu što dolazi s time..ah kako je lijepo bilo party
Jedan od izlazaka koji mi je ostao u pamćenju bio je party u jednom klubu..upoznala sam dečka (na moju inicijativu naravno wink ) ...otišla s njim kući..u međuvremenu se predomislila i izbacila ga van ( dobro, ne doslovno), lijepo sam mu dala do znanja da je večer završena za nas dvoje..On je definitivno bio završetak s mojim prijašnjim mazohističkim ponašanjem :)

A nakon njega, kao da mi se sve počelo obijati o glavu. Karma is a bitch rolleyes
Preko nekog prijatelja saznala sam za neku internetsku stranicu...seks stranicu..nije hrvatska..i otišla sam tamo malo voajerski vidjeti što ima..par puta se ulogirala i malo gledala što ima i naletila na dečka iz Hrvatske koji je čak bio oku ugodan i više od toga :) Brže bolje dok nije otišao, ja mu se javila, razmijenili smo msn..i tamo smo se čuli. Nakon dan-dva,iako mi je vidio sliku na msn-u nije htio više sa mnom komunicirati dok ne popravim kameru, jel sam ja njega cijelo vrijeme gledala ( i uživala). I tako sam kroz par dana zamolila prijatelja da ju popravi i napokon smo se vidjeli. U početku mi je bilo čudno, zato što to nisam nikad prije radila..ali kako je on bio opušten postala sam i ja..Prvo su to bili samo glupi razgovori, malo smo se upoznavali..onda smo razmijenili broj mobitela..pa smo tako komunicirali (gledali se preko kamere i pričali na mob-on nije imao zvuk na laptopu). I nakon par dana sam ostala sama u stanu, čula se s njim i imali smo phone sex..zanimljivo je, ali uživo je uživo wink I tako smo to nastavili tjedan-dva. I onda su lagano počele priče kako bi se mogli upoznati već ( on je inače iz Zagreba)..nismo nikako mogli iskombinirati da on dođe kod mene zato što sam živila sa cimericom..tako da se priča svela na to kada ću ja doći kod njega..i uglavnom jedan vikend mi se pružila prilika da odem, a nikome ne moram ništa objašnjavati..tako da sam mu se samo javila da dolazim (dovoljno mi je bilo što je rekao da jedva čeka da se više upoznamo) i pokupila stvari, sjela na bus i otišla! Malo sam imala brije u glavi (opet ja i moj mozak u akciji) : što ako on mene ne dočeka na autobusnom, što ako me sjebe, a ja nemam kod koga otići..Naravno, ništa se od toga nije dogodilo..ali o tome u nastavku mah

Post je objavljen 01.09.2011. u 12:17 sati.