Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonca

Marketing

..,šećer na kraju

..,kako za koga..,naime,evo napokon nakon dužeg vremena i mog beskonačnog blebetanja gluposti,konačno nešto konkretno da se pojavi na ovom blogu.Uostalom..,mora se naspomenuti da trenutno blog vodi više administratora..,koliko..,neću spominjat..,ali je i nebitno.Cilj..,je blog napravit opširnijim,točnijim,zanimljivijim..,i što je najbitnije zadržat realnost u izvještajima.I takvo održavanje bloga zahtjeva više mišljenja i timski rad isprepleten opširnijim gledištima i točnim statistkama iz samih utakmica.
U početku biješe riječ..,spominjali smo,ali bez neke veće ozbiljnosti..,onako tek kroz priču,kako ćemo uvesti sustav ocjenjivanja igrača poslje svake utakmice.I iz zajebancije počelo ozbiljnije razmišljanje o toj ideji..,onda sam odlučio..,zašto ne! Pa evo počet cu sa ovom utakmicom protiv Dubrave.
Da se još napomene..,sustav funkcionira preko uprave kluba.I to na taj način da članovi iz uprave daju ocjene za svakog pojedinačnog aktivnog igrača iz prethodne utakmice,i na kraju se zbrajaju ocjene i vadi se prosjek.Jednostavno..,ocjene su od 1 do 5 uz mogućnost decimalnih brojeva..,npr. 2,7..,ili 4,2..,itd.
Administratori nemaju nikakve veze sa ocjenama..,osim zbrajanja i upisivanja.Ocjene su od strane kluba.
Ovako je ocjenjena sljedeća postava NK Omladinca:

Sudić 4
Markić 3
Jurić I. 3,5
Matijević 3,7
Veverec 3
Babić 2,5
Leutarević 2,5
Markovinović 3,5
Tukara M. 3,5
Živić 4,1
Ergotić 3

izmjene:
Blažević 3,7
Kokanović 3,7
Galić 3,5


Post je objavljen 30.08.2011. u 19:54 sati.