Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itslessdangerous

Marketing

Super su frajeri koji te natežu za nos? Ma jok!

I tak.. Sjedim ja u svojoj mračnoj sobici, iliti kak ju moj tata zove ˝pušionici˝ (ovisnik sam o cigaretama, veliki :$), pušim i paralelno objašnjavam frendici na fejsu da nije dobro kaj me označila na slici na kojoj se kesim ko da sam na drogama i pričam s svojom Majom <3 na msn-u o tome da su dečki glupi. xD Nije im jednostavnije reć dal nas žele u svom životu ili nam dati onaj konačni odjeb pa da znamo krenut dalje? Nego nas natežu i muče s onim svojim toplo-hladnim spikama i te finte. Nekad je teško primiti odjeb, al kad te neko već 5 mjeseci zavlači, pa malo bi, a malo ne, vjerujte mi, lakše je čuti ono: NE! Nikad neće biti niš s nama, kreni dalje. Sretno u životu.
Možda misle da bi nas tako povrijedili, ali više nas boli i živcira ona nada. Ona nada koja te izjeda i koja ti govori: Pa možda da se potrudiš bolje..
Ma jok! Daj dude, odluči se. Il me imaš i svi sretni i zadovoljni, il me nemaš. Pa da plačem tjedan dana, tjedan dana se sprežderavam s sladoledom i čokoladama, i onda opet tjedan dana opet plačem jer sam se zdebljala ko prasica zbog nekog tam dečka kojeg se za 10 godina neću ni sjećati. Čudni su. Čudne smo i mi cure, imamo zahtjeve i prohtjeve, al mi za to imamo objašnjenje-PMS. Oni za svoje ponašanje nemaju objašnjenje. Možda bi se malo igrali pa skakali od cure do cure, al dečki, nije vam to dobro. Zar zbilja mislite, da jednog dana, kad se uozbiljite i zavolite neku curu, da će ona biti s nekim ko je još do jučer bario svaku na koju je naišao? Ne? E pa i ja mislim.
Odlučite se. Nije tolko teško. Nije tolko teško reći svoje osjećaje. Ja to najbolje znam jer sam do prije 5 mjeseci bila tzv. Ledena Kraljica koja je sve dečke tjerala da ONI JEDU SLADOLED I PLAČU (fkt, da, jedan mi je priznao. xD ). Nije tolko teško priznat sam sebi da nekog voliš. Pa daj onda, ako ga voliš, pokaži mu to. Daj da te cijeni. Uživaj u tome. Voli, i budi voljen.

Post je objavljen 28.08.2011. u 22:43 sati.