Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockinpeace

Marketing

Lavine + ja = duet :)

Dakle juće su u Fužinama nastupale Lavineparty, a koliko sam shvatila oni su najstariji Osiječki band. Ali što su oni (Lavine) radili u Fužinama, pa naime Fužine su organizirale dan grada Osijeka, koji mi je ujedno i najdraži Hrvatski grad (no to je već neka druga priča).
Lavine sviraju odličan rock n roll na koji je cijeli podij poludio i doslovno se razbaco. Pjevaju im dva ipa s odličnim glasovima thumbup
Kada su krenuli s laganijim stvarima, ja (koja ne bi bila ja da nisam) otišla do njih pitati ih da mi odsviraju jednu pjesmu, koju na žalost nisu znali, a ta bi pjesma bila : Come together (http://www.youtube.com/watch?v=_Bt1eUirALU&feature=related) No ipak, kao da su pročitali misli, počeli su svirati "Knocking on Heavens door" a ja taman u to vrijeme sjela na mjesto, i kad sam čula prvi akord, povukla sam brata i s njim išla plesati, al' onda mi je odjednom na pamet stigla čudna zamisao, jedna totalno luda ideja, i ne znam što mi je ustvari bilo da sam je otišla ispuniti.lud Naime sam se popela na pozornicu i krenula pjevati s Lavinama, nakon početka refrena, njihov mi je gitarist dao svoj mikrofon.Iako sam bila tiha jer je to bio beck vokal mikrofon (što je možda bila u neku ruku i sreća zubo) bilo je to zanimljivo (i još jedno takvo) iskustvo. I kad sam ja tako napokon sišla s pozornice, pitali mene moji što mi je bilo kad sam se popela na pozornicu (jer mene inače treba uistinu nagovarati da propjevam) ja koja i dalje ne znam ni sama odgovor, glatko sam rekla: Ako sam kao mala mogla drugima doći na pozornicu i oteti im mirkofon, zašto ne bi i sad, koja je razlika? cool hahah.

I da ako vas zanima kako lavine zvuče evo jednog linka...
http://www.youtube.com/watch?v=ZFcweYrCytw

Post je objavljen 28.08.2011. u 12:03 sati.