Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

TI ZNAŠ ...



i dok čitam svoje pjesme ...

Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist @Realengo

napisano: 26.09.2009. u 13:39h na portalu Magicus,
iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"


http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=30899

Ti znaš, da si u meni nataložio godine nemira i lutanja i da se iz tog nemira čita moja duša, znaš da se iz tih lutanja kriju svi moji putovi koji su nekada vodili samo tebi i onda, kad svoje tijelo poklonim pepelu, na dušu će biti utisnut otisak tvoje ljubavi i ovog vremena što ga provodim bez tebe.

Je li moguće nekog voljeti cijeli život, a ne biti s njim?

U tom labirintu pitanja, u tom neživom stanju postojimo i trajemo, mičemo dan po dan, lutamo noć po noć i gledamo taj bijeli Mjesec na tamnoplavom baršunu noći kako se naginje i prazno nas gleda.

Sa kojeg kraja ovog globusa gledaš u taj Mjesec, očekuješ li da ćemo se sresti na nekom od mostova što spajaju međusvjetove naših postojanja?

Jutro mi je kliznulo niz trepavice, uronilo u jesenju maglu što se tiho provijala ispod mog balkona i nestalo, a dok sam pila svoju kavu, gorku kao ovaj život, u tom bezvremeom stanju uronila sam lice u vodu, ona pamti svaki udisaj, voda nosi poruku i otkriva na dnu svog postojanja gorku šifru tvog imena.

Iz svih tih elemenata, kad izlučim onu finu pojedinost, kristalno i jasno do mene dolazi čista informacija: nakon tebe Ljubav je opet došla u svojoj uzvišenosti i poklonila mi se.


Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem

ISBN 978-953-7673-60-4

Sva autorska prava pridržana.
Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


"I'm an undying mystery. Even if I share pieces of my thoughts, you'll never be able to guess my next move because I do everything in silence." ~ Unknown Author


Post je objavljen 19.04.2016. u 16:15 sati.