Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kenguur

Marketing

Na godisnjem odmoru 2011 preko 6 zemalja

Ove godine imali smo godisnji odmor malo drugaciji nego sto je obicno. Bili smo na Makarskoj rivieri tjedan dana, a onda radi smrtnog slucaja u obitelji preko Bosne za Vukovar. Usput smo malo obisli Mostar, Jablanicu i Sarajevo. Nakon svih obaveza koje smo imali odmorili smo se nekoliko dana u krugu obitelji i prijatelja, a onda smo preko Madjarske krenuli na putovanje prema njemackoj. Budimpesta je fascinantna, ali smo odlucili produziti do Slovacke. Nikada nismo bili u Bratislavi pa smo produzili na rucak i razgledanje grada. Bratislava predivan grad mozda ni po cemu drugaciji od Zagreba i slicnih gradova. Ljudi ljubazni, cijene pristojne, vrijeme odlicno.
Rucak u Bratislavi za jednu osobu u restoranu "Dobry Janko" 3,30 € a juha (supa) po izoboru i to izvrsna oko 1,50 €. Bratislava zaista predivan grad u kome se ima sta obilaziti i nekoliko dana. Odlazimo sa obecanjem da cemo opet navratiti na duze vremena.
Samo 56 Km dalje nalazi se Bec. U Becu smo cesto i jako volimo taj grad koji je poseban i jedan od nama najdrazih. Prenocili smo, a ujutro poranili u zabavni park "Prater" koji uvijek ima nesto novo za zabavu i djece i odraslih.
Svaki puta ponesemo sjecanja i uspomene sa lijepih putovanja.
Vratili smo se u njemacku u predivan zalazak sunca, i vecerali pored najpoznatijeg jezera u njemackoj Chimsea.
Slovenija, Austrija, Hrvatska, Bosna, Madjarska i Slovacka su ostale u lijepom sjecanju i sa oko 1750 predivnih fotografija koje svjedoce o lijepo provedenom odmoru :)
































































Post je objavljen 26.08.2011. u 13:42 sati.