Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umornooko

Marketing

Naš Hajduk

Projekat «Naš Hajduk», kako lipo piše na službenin stranican, je novi način upravljanja Hajdukom, priko izabranih predstavnika. Dunkve, oni koji se učlanidu u «Naš Hajduk» jemaćedu prav birat sedan od devet članov Nadzornoga odbora. Nije baš ka u Barceloni ... malo je, ali čovika veseli!
Niki govoridu napokon, niki kukadu kako će ulica zavladat Ajdukon. Istina je, ka i uvik, negdi na sredini. Na ovi način, uz cijenu ulaznice za neku jaču utakmicu (100 kn za godinu) lipo morete prić sa riči na dila, i pokazat je li ono ča se događa na svakoj utakmici samo ... pijani glava kleli život za Hajduka ... (TBF) ili je, ipak, ništo ozbiljnije.
Meni se čini da, po svemu sudeć, privladaje ovo drugo. U obadva slučaja neizlječivo ...

Momci iz «Torcide Sućurac», koji su ovo lito odmirili snage u malomen balunu i sa hajduk.hr na Torcida Kupu ...

Photobucket

... su nan odlučili i fizički približit ovu akciju, i vridno lobirat za zajedničku stvar ...
«Naš Hajduk» je stiga i u naše malo misto, ova dva dana, petak i subotu, 26. i 27. osmoga, morete ritual učlanjenja obavit i na našoj Rivi, u istoimenome caffe baru.
Evo i kako skupljadu potpise, i pineze, naravno, a sve da bi svaki od nas moga učestvovat u biranju najboljega puta za najdraži klub.

Photobucket

Photobucket

I nimadu se ča sakrivat, jer činidu mašo veliki posal. Puno veći od anonimnoga pljucanja po forumima, portalima i na ostalin blagodatima elektronskoga doba. A kad triba ča konkretno učinit, nigdi nikoga :(
Odlična uvertira za dva derbija, kontra RNK Splita na Parku skoj... ups mladeži, i 10. devetoga kontra našega najdražega kluba GNK Purger Vakuf.
Zdravi i veseli bili! mah mah mah

Post je objavljen 26.08.2011. u 11:52 sati.