Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nataly1985

Marketing

prvi pogled...

Svaki peti muškarac barem se jednom zaljubio "na prvi pogled", dok je to isto iskusila tek desetina žena, a razlog tomu je što su muškarci površniji u procjeni.
Značajan pogled upućen u prostoriji punoj ljudi, nježan osmijeh i miris ugodnog parfema često su dovoljni da bi se muškarac zaljubio, otkriva nova britanska studija. Ona potvrđuje kako su muškarci skloniji zaljubljivanju na prvi pogled, dok je ženama potrebno mnogo više vremena kako bi se zaljubile.

Oko petine muškaraca barem se jednom zaljubilo "na prvi pogled", polovica muškaraca već je na prvom spoju zaključila da je žena s kojom su ona s kojom bi proveli cijeli život, otkriva anketa provedena na više od tisuću muškaraca. Trećina je muškaraca reklo kako su na prva tri spoja donose odluku ima li smisla nastaviti odnos, a to procjenjuju po tome koliko im se žena sviđa.

Za razliku od njih, tek je jedna od deset žena rekla kako je doživjela ljubav "na prvi pogled", a većina njih čeka do šestog izlaska prije nego što odluče bi li on mogao biti "pravi" za nju.

- Muškarci su znatno površniji, pa i privlačnost prema nekoj ženi koja odlično izgleda mogu zamijeniti s ljubavlju. Žene su kompliciranije i više važu kvalitete i mane kod muškarca

Mislim da nije bitno uvijek koliko puta ce dvoje osoba izac da bi bilo pravila kad ce se zaljubit...to moze biti isti tren, nakon par puta, za godinu, dvije ili nikad....nema pravila, sve je u kemiji...koja je jedan predivan spoj zelje, strasti, svidjanja, znatizelje...onaj ko je dozivio i zna o cemu pricam...jedna od najljepsih osjecaja koji je jako tesko dozivit ako se radi o pravoj stvari...ali slazem se da je na prvi pogled sve definitivno najbolje, smatram da je tad covjek najsretniji jer u tako kratkom vremenu shvati da mu se osoba svidja, makar to bio privid, opet je lijepi osjecaj...ako se i prevarimo u tom osjecaju sve je to normalno jer ljudi smo i grijesimo...zato prepustite se osjecajima ako je netko ispred vas, mnogi kazu da se boje zaljubit jer sto ce bit ako ih se povrijedi...smatram da i tu stranicu u zivotu treba proc jer puno toga se nauci na vlastitim primjerima... ;) kaze se sto me nije ubilo ojačalo me i to je tako u zivotu sa svim, zato samo hrabro naprijed, pa sto bude bude :)
LIjep pozdravcek :)))

Post je objavljen 23.08.2011. u 23:54 sati.