Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

VLAKOM NA KAJ SU JELI NAŠI STARI

U dane 27. i 28. kolovoza izletnički vlak Potepuh vozit će na relaciji Zagreb GK - Vrbovec.

Pođite vlakom na manifestaciju Kaj su jeli naši stari u Vrbovec i vratite se u prošlost vrbovečkog kraja, prošetajte vrbovečkim ulicama, pogledajte prozore okićene ručnim radovima i kušajte jela i kolače spravljene po receptima baka. Također možete kušati i Kaj su pili naši stari. Smotra kulinarskih umijeća obogaćena je najrazličitijim sadržajima – od kreativnih radionica, izložbi, kazališnih predstava za djecu i odrasle, raznolikog glazbenog programa, sportskih nadmetanja te degustacija domaćih jela i kvalitetnih vina, razlog su zbog kojeg je manifestacija Kaj su jeli naši stari prerasla u glavni godišnji kulturno-svjetovni događaj grada Vrbovca koji svake godine pohodi oko 80 tisuća posjetitelja iz Hrvatske, ali i susjednih država.
Glazbeni program ove godine nudi brojne nastupe KUD-ova, klapa, folklornih skupina, tamburaških sastava te niz zanimljivih večernjih koncerta, kao i zanimljive izložbe poput izložbe vezenih predmeta vrbovečkog kraja ili starih kuhinjskih predmeta i pomagala.

HŽ-Putnički prijevoz će na blagajnama u Zagreb Glavnom kolodvoru, Sesvetama i Dugom Selu u pretprodaji i na dan putovanja ispostavljati prijevozne karte za dvosmjerno putovanje i to po cijenama:
- od 30,00 kuna za odrasle,
- od 15,00 kuna za djecu od četiri do 12 godina,
- za djecu do četiri godine karta se ne naplaćuje (najviše dvoje djece u pratnji roditelja, a za ostalu djecu plaća se 15,00 kuna po djetetu).
- prijevoz bicikla je 10,00 kuna.

Vozni red

Polazak
Zagreb GK (10.22), Maksimir (10.27), Trnava (10.31), Sesvete (10.37), Dugo Selo (10.47), Vrbovec (10.58)

Povratak iz Vrbovca 27. kolovoza je u 18.05 sati.
Povratak iz Vrbovca 28. kolovoza je u 20.02 sati.

Post je objavljen 23.08.2011. u 16:48 sati.