Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŠTIT U STUBIČKIM TOPLICAMA NA RADIONICAMA

ŠTIT na radionicama CERANEO

Udruga “ŠTIT”

PRIOPĆENJE
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

13. srpnja – Na radionicama što su vođene od strane CENTRA ZA RAZVOJE NEPROFITNIH ORGANIZACIJA – ZAGREB (CERANEO) 06. i 07. srpnja 2001. godine u Stubičkim Toplicama u suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske. Suradnik radionica bila je i naša Udruga građana za ostvarenje i praćenje građanskih prava “ŠTIT” odnosno njezin predsjednik Branko Stojković.

INDEKS CIVILNOG DRUŠTVA U HRVATSKOJ je međunarodni (dvogodišnji) kooperativni projekt koji se odvija u 18 zemalja. Cilj je prenijeti snagu i zdravlje “civilnog društva” u Hrvatskoj. Dvogodišnji projekt želi realizirati u Hrvatskoj CIVICUS - svjetski savez za participaciju građana. Očeju se da će taj projekt podići svijest različitih sudionika u “civilnom društvu”. On će potaknuti dijalog.

Na radionicama su se razrađivala pitanja: kako se aktivnije postaviti prema vlasti? Kakva suradnja s medijima je moguća? Ciljane edukacije. Poticati i razvijati suradnju, solidarnost, socijalnu pravdu, transparentnost, osobnu i društvenu odgovornost, samoorganiziranje i trajno učenje, umrežavanje, promicanje suradničkih odnosa s Vladom RH te drugim organizacijama u javnom sektoru kao i organizacijama u nevladinom – neprofitnom sektoru, itd.

Priopćenje – objavila je TV ATILA.



Post je objavljen 23.08.2011. u 13:57 sati.