Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

ZAGORA GORI - Soul Fingersi i Kawasaki 3P zapalili Paklinu!

Sinoć je u okolici bivšeg rudnika Paklina, u organizaciji Vrgoračkih novina i moto kluba „Dvi kule“ Vrgorac, održana prva večer Festivala „Zagora Gori“ 5. memorijalom Mali Mrcko. Pred nekoliko stotina, dobre glazbe željnih, Vrgorčana i prijatelja iz okolice, predstavili su se makarski bend Restarted, kao predgrupa, te Soul Fingersi i Kawasaki 3P.

Zvijezde večeri bili su kraljevi soula – Soul Fingersi. Braća Denis i Hari Ahmetašević i ostali Soulfingeri održali su bravurozan dvosatni nastup na koji nitko nije mogao ostati ravnodušan. Svojim pjesmama i prigodnim scenskim igrarijama Soul Fingersi su prema publici emitirali beskrajne količine pozitivne energije. Kako je započela nabijena adrenalinom, svirka se tako nastavila do samog kraja. U publici se imao osjećaj kako takva svirka može potrajati tri dana, a i većina je i željela da tako bude. Dvosatni nastup i dvadesetak pjesama benda prošle su zaista u trenu. Bila je to tako nezaboravna kvalitetna svirka kakva već dugo nije viđena u Vrgorcu. Mrakom Pakline odjekivali su poznati hitovi: „Do you love me“, „Drive my car“, „Sunshine day“, „Walking on sunshine“, „I wanna know...if You'll be my girl“, „Hit the road Jack“ i brojni drugi.

Nakon Soul Fingersa na pozornicu je izašao Kawasaki 3P. Kreativne zagrebačke punkere kao da je za nastup još više potakla delirična svirka prethodnika, pa su izveli fenomenalnu gažu koja je na kraju doslovno završila na podu (pozornice). Izveli su neke od svojih poznatih hitova poput: „Antonija“, „Snifa sam glu“, „Mate Parlov“ i drugi.

Dobra zabava nastavlja se i danas drugim danom Festivala na kojem će biti održan moto party „Dvi kule“. Posjetitelje očekuju bendovi Angels i Rubikon, te zamamne plesačice. Kao i sinoć, sve će to biti praćeno velikim količinama dobre hrane i pića.



Video koji dočarava ugođaj. Snimio sam ga digitalnim aparatom pa rezolucija i nije na visokoj razini.

Post je objavljen 20.08.2011. u 11:19 sati.