Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whiteboysorebic

Marketing

NK OREBIĆ - BŠK ZMAJ BLATO 3:3

Prijateljska nogometna utakmica:Orebić - BŠK Zmaj 3:3

Image and video hosting by TinyPic

OREBIĆ - U prijateljskoj nogometnoj utakmici odigranoj jučer na Trstenici, nogometaši domaćeg ''Orebića'' i trećeligaš BŠK Zmaj odigrali su neodlučno 3.3 (2:2) . Domaći su propustili prigodu da pobjede favorite i osmoplasiranu momčad prošlogodišnjeg nogometnog nadmetanja na trećeligaškom jugu. Orebić je dva puta bio u vodstvu, a uz to u drugom poluvremenu nisu iskoristili ni jedanaesterac ( Bebić je obranio udarac A.Stanišiću sa bijele točke ) kojim bi vjerojatno osigurali pobjedu , pa su iskusniji, igrački kvalitetniji gosti i uz slabu igru ipak na kraju pomalo i sretno izbjegli poraz. Solidna predstava koja je mogla sigurno dobiti i veću ocjenu da su njoj malo boljom igrom doprinijeli i gosti iz Blata.

Ovako zadovoljstva je bila samo na jednoj - domaćoj strani - jer unatoč samo desetak dana od prvog okupljanja ''kapetani'' su pokazali puno više. Trener Svetko Bikić u srazu sa jakim protivnikom iskoristio je na najbolji način igrače koje je jučer imao na raspolaganju, uz napomenu da ih je od onih najavljenih, među kojima i nekoliko za naše lokalne prilike ''zvučnih'' pojačanja dosta i - nedostajalo. Orebić - nakon puno godina - bolje reći desetljeća - bez legende kluba Matka Čepa , tek uz nekoliko onih malo starijih s povratnikom Denisom Pošom , pokazao je na dobrom putu da i slijedeće sezone svim protivnicima bude itekako ''tvrd orah''. S druge strane Igoru Gudelja jučerašnja igra mora brinuti - pred neugodan put u Slavoniju u Gunju protiv Jadrana u pretkolu Kupa, te krajem slijedećeg tjedna i utakmicu u 1. kolu natjecanja u 3. HNL-jug. Zmajevci su bili neprepoznatljivo loši , a posebno je uočljiva i loša igra u obrani. Naravno riječ je bila o prijateljskoj utakmici, ali koja je ipak na određeni način bila i generalka pred spomenute službene utakmice. Nadamo se da je jučer ''zmajevima'' bio tek jedan loš dan, te da će u onim puno važnijim predstojećim utakmicama pokazati svoje pravo lice i vrijednosti. Jer - već u toj prvoj službenoj utakmici prisutan je itekako veliki motiv !

Igrači Zmaja naime , u srijedu 24.kolovoza pred sobom opet imaju još jednu u nizu svojih, u zadnje vrijeme povijesnih prigoda - ovaj put pobjeda u Gunji značila bi i prvi povijesni plasman kluba među elitu u - 1. kolo Kupa Hrvatske.....! !

Igralište Trstenica . Gledatelja 100. Sudac : M.Zukić ( Korčula) .

Strijelci : 1:0 Mrgudić 15', 2:0 Roso 20', 2:1 Gavranić 22', 2:2 Prižmić 24', 3:2 Mrgudić 49', 3:3 P.Sardelić 87 '

OREBIĆ . Šuvak, Grego, Vekarić, A.Stanišić, T.Bikić, Poša, Turić, I.Tolj, Mrgudić, Roso, Radić ( još su igrali Javorčić. Katalinić, P.Tolj, M.Tolj, )

BŠK Zmaj : V.Šeparović, De.Gugić, K.Franulović, P.Franulović, Da. Gugić, Gavranić, Prižmić,Škoro, Bačić, Rafael , Kaleb ( još su igrali Bebić, Surjan, Volarević, P.Sardelić, Boroe, Žaknić, Radičević, Jurić, D.Sardelić )

Image and video hosting by TinyPic
Izvor: markopolosport








Post je objavljen 18.08.2011. u 23:27 sati.