Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

Memorijalni turnir Goran Matešić 2011 Krivaj

Memorijalni turnir 'Goran Matešić' u Krivaju trajao je četiri dana od 13.8 do 16.8. Na turniru je sudjelovalo osam ekipa: NK Croatia Krivaj, NK Strijelac Banova Jaruga, NK Slavonac Lipovljani, NK Slavonija Brestača, NK Poljana, NK Dinamo Jamarice, NK Tomislav Nova Subocka, NK Slavonac veterani.

NK Slavonac - NK Slavonija 5 : 1
NK Strijelac - NK Tomislav 3 : 0

NK Croatia - NK Dinamo 0 : 0 (4 : 2 nakon jedanesteraca)
NK Slavonac veterani - NK Poljana 2 : 1

Polufinale:

NK Strijelac - NK Slavonac 2 : 0
NK Croatia - NK Slavonac veterani 1 - 1 (6 : 5 nakon jedanesteraca)

Utakmica za 3. mjesto: NK Slavonac - NK Slavonac veterani 3 : 1
Finale: NK Croatia - NK Strijelac 1 : 4

Turnir smo otvorili utakmicom protiv NK Tomislav, na početku igra oko sredine terena, igralo se dosta grubo i čvrsto no što je vrijeme odmicalo bili smo bolji i na poluvremenu smo vodili rezultatom 2 : 0. U drugom poluvremenu smo igrali u malo slabijem ritmu, no uspjeli smo postići još jedan pogodak i utakmicu mirno privesti kraju.

U polufinalnom susretu utakmica sa NK Slavoncom, pravi ispit za nas, da vidimo kako pariramo ekipama iz višeg ranga. U utakmicu smo ušli ozbiljno i čvrsto i zagospodarili terenom, redali akcije i prilike i do poluvremena smo vodili rezultatom 2 : 0. U drugom djelu NK Slavonac bolji, imali više od igre i prilika no naš vratar je bio na zadatku i utakmica je završila rezultatom 2 : 0.

U finalu nas je čekao domaćin NK Croatia, utakmicu otvaramo vrhunski i u prvih pet minuta zabijamo već dva pogotka, dominiramo i redamo prilike. Pred kraj poluvremena opuštanje i odmah smo dobili gol. U drugom poluvremenu apsolutna dominacija nas, postižemo još dva pogotka i utakmicu mirno privodimo kraju i osvajamo prvo mjesto na turniru.

Kroz sve tri utakmice smo pokazali volju i želju, borbenosti nije nedostajalo, također igračem turnira je proglašen Matija Curić koji je svojim golovima i prodorima izluđivao protivničke obrane.

Sljedeći vikend 20. i 21. 8. nas očekuje memorijalni turnir u Ilovoj.


Post je objavljen 17.08.2011. u 22:13 sati.