Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frenk-alternativa

Marketing

Nešto novo s ove strane ekrana

Pozdravi!

Alternativa se ovih dana ne bavi ničime. Jedino sam ja u Zagrebu. Dečki uživaju u ljepotama hrvatskog Jadrana dok ja čamim u svom sobičku pokušavajući silne ideje iz glave prenjeti na papir. Polako počinjem shvaćati da mladi umjetnici imaju puno ideja, ali nismo svi u mogućnosti u potpunosti ih prenijeti na papir. Ili kada napišem nešto, ne svidi mi se, zamrzim ideju i jedna potencijalna pjesma ugine. Trebala bih imati više strpljenja i pametnije birati riječi. Trenutačno se borim s temom prijateljstva jer sam u pravom životu u potpunosti zbunjena. Iskreno, rađe ostajem doma i ne družim se ni sa kime. Držim bliskima jedino dečke i najbolju frendicu. Ostale odjebavam po kratkom postupku jer neam više ni vremena, a ni živaca posvećivati se ekipi koja nit' me voli nit' me cijeni.
Postoji još jedan problem. A to je četvrti član benda. Neću ga imenovat zato što nije potrebno. Stvar je u tome da imam osjećaj kako nas samo koči. Cijelu školsku godinu nas troje smo žrtvovali doslovno sve što bi netko naših godina po zakonu smio da bi se on pojavio u zadnjih tjedan dana i tražio da ga ubacimo u točku. Jesmo, zato što nam je dugogodišnji frend, ali svi jako dobro znamo da to tako neće moći ići. Ne znam što da radim, a ne znaju ni dečki. Bero i ja ozbiljno razmišljamo o izbacivanju - to jest, kako se nismo čuli s njim gotovo cijelo ljeto, jednostavno mu ne kažemo kad su probe. Jan i on su jako bliski pa to nismo njemu niti spominjali, iako smo trebali. Vjerujem da je i Jan to primjetio. Ne znam na što da se usredotočim - na nove pjesme ili na dobrobit samog benda. Njemu je cijela stvar s bendom najvjerojatnije obična zajebancija, ali meni je nešto više. Meni nije i ne može biti "samo zajebancija" jer, iako imam dobru budućnost pred sobom, ne mogu se zamisliti u nekom uredu kako sjedim u 4x4 boksu do kraja života. Ništa osim glazbe ne radim dobro i ne znam. U kurcu sam. Totalno.
Prije nekoliko dana obojila sam svoje do sada izblajhane pramenove u ljubičasto i osjećam kako je ovo veliki napredak pred novu frizuru. Nikada još nisam imala ljubičaste pramenove. Mislim da mi se ovo sviđa :D
Bila sam i ja na moru u Šibeniku, točnije, Bilicama i tjedan dana u Splitu u sklopu čega sam također posjetila Čavoglave na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Bila sam u prvim redovima na Thompsonovom koncertu, a jedne godine, obećala sam si, idem tamo motorom.

Osim onih gore stvari, sve se čini u najboljem redu. Bero se za par dana vraća u Zagreb pa ćemo vam vjerojatno snimiti neki cover, čisto da čujete kako to Alternativa zvuči. Volim vjerovati da ćemo se probiti. I s tom mišlju vas napuštam :)

Lots of Love,
Ana...

Image and video hosting by TinyPic

(Tu sam još imala izblajhanu kosu, a iza mene je jedna od osoba koju volim najviše na cijelom svijetu. Jedna od mojih najboljih prijateljica i susjeda u klupi 3 godine. Volim ju najviše. Ne voli se slikati xD)

Post je objavljen 17.08.2011. u 17:39 sati.