Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Royal zgrade i muzeji

Slobodan ulaz na festival u Madridu za hodočasnike

Madrid je velik, prilagođen za sve ukuse i želje: umjetnost, folklor, znanosti, književnosti, tehnologije, povijesti i još mnogo toga. Svjetski dan mladih hodočasnika će biti slobodni da uživate širok izbor kulturnih događanja. Potrebno je dokazati samo da hodočasnik (kartica). Još uvijek je potrebno imati na umu da neki događaji su ograničen broj polaznika.

Madrid - Royal aprecijacije ljepote

Royal posjetite na bilo kojem mjestu će sigurno biti prekrasno i ugodno iskustvo: Palacio Real de Aranjuez, Monasterio de Escorial, Panteon de los Homres Ilustres ili Palacio de las Descalzas Reales. Ove građevine svjedoče o prošlosti slavu kraljeva i političke odluke donesene u svoje sobe, osoblje sobe i dvorane.

Hodočasnici koji su pohađali dana biskupije bili u mogućnosti posjetiti kraljevski imovine izvan grada.

Svatko tko želi naučiti više o gradu Madridu, možete posjetiti Museo de la Ciudad Museo de los ili Orígenes gdje možete vidjeti arheološke i kulturne baštine, od prapovijesti do danas.

Za bolje razumijevanje španjolske kulture, možete posjetiti Museo Taurino na Plaza de las Ventos. Muzej prikazuje kulturu bikoborcev: bogati kostimi, kaputi, crtanje, slikanje i sve što je povezano s bikovima.

Znanost i tehnologija

Posjetitelji će se upoznati s različitim granama znanosti i tehnologije. Okoliša svjedok Museo Nacional de Ciencias Naturales i Museo Geominero. Različitih područja znanosti otkriva Cosmocaixa. Prostor entuzijasta će se uživati u Astronomico de Madrid.

Tehnologija željeznice Museo del Ferrocarril kaže. Izložba zrakoplova, simulator leta i zrakoplova modeli su na zaslonu u Museo del Aire.

Umjetnost

Museo del Prado i Thyssen su dva od mnogih hramova umjetnosti. Zanimljivo, Museo de Sorelle, koji dočarava atmosferu vremena slikarja.Museo Cerralbo vodi nas natrag u život iz 19. Grofica stoljeća.

Hodočasnici mogu posjetiti Museo Nacional de Artes Decorativas s raznim drugim zbirkama od porculana, stakla, nakita i tekstila. U Madridu, Museo del sadašnjost traje, koji nudi putovanje u povijesti mode.Izložene kreacije su velika imena danas, kao što su Balenciaga i Pertegaz.

Dobro poznata imena književnosti

Mnogi od umjetnika je dio svog života u Madridu, ili su rođeni ovdje. Cervantes Mjesto rođenja Muzej je sada na pisaca životu na prijelazu iz 16. u 17. stoljeća. Skokovi de Vega je proveo 25 godina u Madridu.Muzej je smješten u Barrio de las Letras u središtu grada.

Ostale atrakcije

Razvoj mode u Muzeju traje

S mislima na slijepim i slabovidnim je organizacija jednom (španjolski Organizacija za slijepe) u 1992 službeno je otvorio Museo Tiflológico. Posjetitelji mogu potipajo izloženih djela i osjeća. Zbog ovog pristupa nije slijepih i slabovidnih osoba za uživanje u ljepotama koje nudi deprivacije muzej.

Za znatiželjne, muzej je otvorio svoja vrata vosak lutke Museo de la Cera, gdje se očekuju Einstein, Cervantes, Dali, Superman, The Beatlesa, Marilyn Monroe i mnogi drugi.

Besplatni ulaz u muzeje u drugim gradovima u sredini kao Caixaforum, Museo Nacional od Romanticismo, Museo de América i Museo Nacional de Antropología, koji nas upoznati s korijenima španjolski kulture.

Hodočasnici dopušteno da vide muzej Religija i Beata Dolores Sopeńa Veato Migez Faustino.

Katalog Kralja zgrade:
http://www.turismomadrid.es/images/guiasespanol/AF_REALES% 20SITIOS_BAJA.pdf

Festivala mladih:
http://www.madrid11.com/es/agenda/programa-cultural

Post je objavljen 16.08.2011. u 10:51 sati.