Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Izvješće o 13. dan u La Rioja

Na treći dan uskrsnuo! Dakle, ne hodočasnika Svjetskog dana mladih u La Rioja.Dan je počeo sa posjete, ture i aktivnosti grupa izvan domaćin mjesta čineći male rute "Camino de Santigo" i posjetom raznim selima u svom putu kroz La Rioja.

Jedna grupa je počela iz Logrońo, s Nijemcima biskupije Passau. Oni su posjetili glavne crkve Navarrete a zatim izvršite "Santiago Road" na Najera. Oni su okusili odlične sendviče, u pratnji ukusne "tortilla de patata" i rajčice da je jedan od La Rioja dobrovoljni rado kuha kod kuće za sve. Vrijeme je popraćen svim hodočasnicima i oni su imali umočiti u rijeku, a kasnije Najerilla su također imali malo slavlje.

Druga skupina Talijana i Francuzi su otišli autobusom od glavnog grada La Rioja na Cańas, gdje su uzeti pješice put u Santo Domingo de la Calzada. Oni su posjetili katedralu i blizini hrama su uzeti piknik.
Nakon ručka su se preselili do Cirueńa, a kasnije su obišli muzej vina La Rioja: dinastija Vivanco u Briones. Po povratku su stajali na Najera i San Millán de la Cogolla posjeti Yuso i Suso samostana.

Na kraju dana, oni su različite proslave u svojim dijelovima domaćin web-mjesta. U Logrońo, to je bio tri slavlja istovremeno u različitim crkvama kapitala La Rioja, na devet-trideset: Santo Domingo de Silos, Corazon de Maria i San Jose Obrero. Završni dan u župi San Pablo održana je u jedanaest noćno klanjanje.

Danas je došao u La Rioja drugoj skupini, posljednji, u sastavu
hodočasnika iz Australije. Ovaj treći put ga je više, a hodočasnici su otišli na odmor čeka uživati veliki party sutra u Calahorra.

Post je objavljen 14.08.2011. u 22:29 sati.