Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

Cijenjeni G.
Nakon naseg neobicnog susreta i spontanog cavrljanja, koje nas je zblizilo oko zajednicke drage nam teme iz Napoli, neizvjesno je ostalo dali smo se slozili i oko toga da su nam pogledi na zivot posve razliciti , te hoce li da to bude neka ozbiljna prepreka u nekom nasem daljnjem dijalogu kod nekog iduceg susreta.
Da bome da sam se isprva ponio prema vama nepristojno kad ste pokucali na vratima moje dace, te zalim sto su me nato ponukali neki takozvani principijelni stavovi da se uniformirane osobe trebaju prvenstveno predstaviti nekim sluzbenim nalogom za jednu takvu posjetu.
Srecom me neki instinkt tada posluzio da se donekle ispravim : „ Ako vas dolazak predstavlja posjetu Covjeka Covjeku uvijek ste dobrodosli.“ Zahvaljujem na prihvacenom gostoprimstvu.
Takodjer priznajem da je upravo vasa smijesno kicasta uniforma ipak djelovala na moju neobicnu ljudsku narav poput betonskog zida koji nas je tom priliko razdvajao.
Predpostavljajuci da ste doista istinski vjernik u ono sto svojom uniformom zelite izraziti, i da je moja osoba zasiguno nesto posma drugo, koristim priliku da vam istinski pozelim daljnju dobrodoslicu, i da vam pri tome izrazim jos istinitije vlastitu obavijest: „ Kad bih doista povjerovao u vaseg Boga kojeg ste kreirali po vlastitom ukusu i potrebama, vjerujte mi, sve bih i nemoguce ucinio, da ga osobno potrazim, te da mi pri tome ne bi uspio ostati prikriven. Tek toliko da mu pogledam u obraz, ( ako ga ima), i smireno da mu pljunem u lice za sve ono sto mu se prohtjelo da za vlastitu razonodu sebi kreira zrtvenicko bice covjeka, sve da bi u vlastitom vjecnom osudu njime razbijao svoju dosadu.
Pozdarvlja vas Severino


Post je objavljen 14.08.2011. u 20:41 sati.