Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Pjevanje za Kristovu slavu

Jedna žena je put do pronalaženja Božje volje pjevanje psalama
10. kolovoz 2011. "Moj osnovni trenutku se uistinu dogodilo, kada sam pročitao Ivana Pavla II pismo umjetnika."

Elizabeth Campisi radili teško doći do mjesta bila je u. Uz iskustvo rada s TheatreWorks, američki Glazbeni kazališta San Jose i američki konzervatorija kazališta, kao i nastupa u Los Angelesu i New Yorku, Elizabeta je imala obećavajuće karijere u pjevanju ispred nje. Ali Bog je imao drugačije ideje.

Campisi kaže da je Bog zatvori vrata da joj svjetovne karijeru u glazbi i dok je živjela joj poziv kao supruga i majka, On je otvorio nova vrata.

"Dok sam brigu o mom djetetu, ja sam molio s psalmima i svaka druga riječ je" Pjevajte Gospodinu ", to je bio izravan poziv za korištenje darove Imao mi je dao."

Campisi počeo pisati svoju glazbu i snimio svoj prvi album, Dream. Njen drugi album, Pjevajte Gospodinu, objavljen je 15. travnja 2011.

Campisi sadrži svoju vjeru s darovima ona je dano i želi za druge da prihvate isti poziv.
Za osobama koje se suočavaju istoj situaciji, Campisi ih podsjeća da je Krist želi da svi darovi koji će se koristiti za njegovu slavu.

"Prvi poziv je poziv na svetost po krećemo na put, to je odgovor. Nakon toga, biti u potpunosti predan na umjetnost, biti najbolje što može biti za Krista. "

"Svi smo pozvani biti Kristovo svjetlo.Jedini način da se pokazati da je to imati prvi. "
Campisi opisuje njezinu glazbu kao da suvremeni zvuk koji dopire velikom publikom: "Htio sam glazbu biti suvremeni, biti komercijalne, da se kršćanin, ali ne ograničavajući se na katolike. Osjećam se pozvan doći u širokom kršćanske publike. "
Campisi zaključuje: "On od nas traži da koristite sve naše darove i dati mu slavu." Campisi živi iz ovog poziva kroz njezinu glazbu.

Kada se: Kolovoz 17, 21:45

Gdje: Auditorio del Parque Arias Navarro (Parque Aluche), Calle Tembleque, 45, Madrid

Post je objavljen 12.08.2011. u 05:26 sati.