Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Stvarno? "Najbolje oružje za zavođenje je - osmijeh?"

T-portal danas donosi jednostavan članak o zavođenju, u kojemu sugerira osmijeh kao glavni alat. Budući da me uvijek hvata smijeh kad čitam takve i slične članke, pretpostavljam da im je uspjelo zavesti me. No, budući da ispod svake jednostavnosti leži dvostruko više tajni, idemo malo pogledati ovaj članak. Za to će nam trebati dva pogleda:

Žensko stajalište: budući da je najbliži ženski ekvivalent Igre izgledati pristupačno i pozitivno, sasvim se slažem. Ostati nasmiješena će ti pomoći i učiniti te privlačnijom. Lako je, korisno, i ništa te ne košta. No, bez krokodilskih osmijeha molim!

Muško stajalište: osmijeh je delikatna stvar koju treba koristiti liberalno, ali pažljivo. Muškarac koji je nasmiješen odaje dojam da mu je nešto uspjelo u životu, što podiže njegovo koliko drugi smatraju da ima samopouzdanja, i čini ga privlačnijim. Također, na početku upada, prijateljski osmijeh nikada ne škodi kako bi ublažio napetost koju će izazvati nenadan razgovor sa strancem.

No iako si velikodušan sa svojim osmijehom na početku, to ne vrijedi i za poslije. Ako se cijelo vrijeme smiješiš, ostavit ćeš dojam da ti je previše drago, kao da ne vjeruješ vlastitoj sreći što pričaš s njom. Veliko ne-ne! Nakon početka razgovora, staloženo lice s povremenim podizanjem obrva i tek tragom smješka će ti pomoći više. Sačuvaj atomsku bombu osmijeha za kad ga uistinu zasluži. sretan

Post je objavljen 09.08.2011. u 19:29 sati.